Hyggelig inspiration: 10 uimodståelige kroge til afslapning

Kulden bider, dagene er korte, og de mørke timer er mange. Der er med andre ord lagt op til en masse indendørs hygge. Sluk tv’et, tænd stearinlysene, og læn dig tilbage med en god bog eller et magasin.

Vi inspirerer dig her med 10 bud på kroge, der lokker med hygge.

1. Ild i brændeovnen og en god lænestol er indbegrebet af hygge. Tilføj en god læselampe, og der er lagt op til mange gode stunder, hvor du kan lade tankerne forsvinde i flammernes skær.

Nappali a nyugalom szigete

2. En hyggekrog forbindes ofte med en god og indbydende lænestol, men der er mange muligheder for variation. En puf og nogle fine puder er ikke kun praktisk som ekstra siddeplads, men gør sig også godt som indbydende krog, hvor du kan trække dig tilbage med noget varmt i koppen.

House Doctor

3. Er der noget, der indbyder mere til ren afslapning end en hængekøje? Hængekøjer kan bruges både inde og ude, og de leverer optimal komfort. Skru op for hyggeparameteret ved at krydre med bløde puder og tekstiler.

Sängkläder / Bedlinen

LÆS OGSÅ: 8 LEGESYGE KROGE TIL BØRNENE

4. En hems er det oplagte sted til et lidt mere afsides hyggeområde. Uanset om du har flere kvadratmeter at boltre dig på, eller om pladsen er meget sparsom, har en hems ofte lavt til loftet og giver dermed en rigtig hulelignende stemning.

Villalejlighed i Århus stylet til salg.

5. Tænk ud af boksen, og lad dig inspirere af denne fine hulelignende løsning, hvor du kan gemme dig. Smart – og samtidig super dekorativt.

LIVING ROOM

6. Skråvægge er måske ikke altid det mest populære indslag i de danske hjem, men de er perfekte til små fine hyggekroge. En sækkestol i en krog suppleret med bløde puder i forskellige størrelser og mønstre skaber en fantastisk blød oase af puder, som du kan slænge dig i.

Interiør

7. Ild i pejsen, en madras på gulvet og masser af indbydende puder og et lunt tæppe – så virker vinteren slet ikke så kold og mørk.

AJ Floor

SE OGSÅ: DE SMARTESTE OPBEVARINGSLØSNINGER TIL HJEM MED SKRÅ VÆGGE

8. Den perfekte krog til at lade tiden forsvinde i bøgerne.

Islington, Reading Space

9. Fin hyggekrog, som samtidig kan bruges som smart opbevaringsløsning.

Danish Design

LÆS OGSÅ: FUNKTIONALITET, HYGGE OG KLASSISK DANSK DESIGN

10. Har du et vinduesparti med en bred karm, der egner sig som siddeplads, er lykken gjort – så er der lagt op til mange gode stunder, hvor du kan lade tankerne vandre ud mod horisonten og drømme om sol og sommer.

En hyggekrog med havudsigt
houzz

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes