Asschenfeldt i lynsalg: Luksus-lejligheden solgt på to uger

Efter bare 14 dage på markedet har liebhavermægleren Siesbye og Kapsch, der har stået for handlen, nemlig markeret rigmandens store penthouselejlighed som solgt.

Det skriver Boliga.dk.

Og det endda med en opjusteret pris i lejet blandt Københavns dyreste på salgsopstillingen.

Da lejligheden i starten af februar kom til salg, var det nemlig til 17 millioner kr., mens Peter Asschenfeldt tidligere har prøvet at få solgt den 276 kvadratmeter store penthouselejlighed til 16,9 millioner kr. – dog uden held.

Hvilken sum, Asschenfeldt og køber har givet håndslag på i handlen, er dog endnu uvist, til det endelige skøde bliver tinglyst.

Kan blive årets største bolighandel: Michael Laudrup har solgt sit strandvejspalæ

Købt som projektsalg
Asschenfeldt kom til lejligheden i 2014 – et år før ejendommen stod færdigbygget – og har således kun nået at bo få år på den attraktive adresse på Krøyers Plads direkte ud til havneløbet, der skiller det eksklusive Nyhavn-område med bydelen Christianshavn.

Dengang hed prisen 14,5 millioner kr. og blandt naboerne kan blandt andre nævnes fodboldlegenden Michael Laudrup og fruen Siw Laudrup, der også har købt en af lejlighederne i det eksklusive byggeri som projektsalg, oplyser Boliga.

Dermed kommer området ikke til at savne sit bekendte-islæt når forretningsmanden, der nok særligt er kendt for sit forlagsimperiums økonomiske op- og nedture og forholdet til mediekvinden Maria Hirse, forlader Københavns pt. ottende-dyreste lejlighed.

3.000 målinger: Radon er stadig et problem i danske boliger

Luksus og udsigt over havneløbet
De nye ejere, der rykker ind på en den attraktive adresse i Strandgade, kan se frem til en lejlighed med enorm lofthøjde, og fra den indvendige altan er der udsigt over havneløbet, Skuespilhuset og Nyhavns munding.

Lejligheden træder man direkte ind i fra ejendommens elevator, og selvom det skorter på parkeringspladser i hovedstaden, bliver det ikke om ejendommen her, den nye køber kommer til at cirkulere i timevis.

Til ejendommen hører der nemlig også en underjordisk parkeringskælder.

Strandgade-83_1

Foto: Siesbye Kapsch

Se Københavns dyreste lejligheder til salg her

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes