Vild pris: Lars Hjortshøj og Bilsbo sætter vandkantsvillaen til salg

Ægteparret har nemlig sat millionvillaen i Farum i Nordsjælland til salg, skriver Boliga Kendte.

Så er din boligdrøm en arkitekttegnet villa direkte ud til Furesøen, kan du godt spidse ører – eller rettere blyanten til at skrive under på købsaftalen.

Prisen lyder på 9.995.000 kroner, og for de penge får du ikke kun mulighed for at se på Furesøen, men også 216 kvadratmeter bolig at boltre dig på.

Der er også rigeligt med liebhaverdetaljer for den kræsne køber. Ifølge salgsteksten vil madlavningen fremover foregå i “Rolls Roycemodellen i form af et raffineret Multiform køkken, som er særligt tilpasset det skønne spisekøkken og næsten er som en kommandobro på et skib”, som mægleren skriver.

Plads til børnene
Ud over det store køkken-alrum, er der ifølge Boliga Kendte en stor stue, et forældresoveværelse, tre børneværelser og flere terrasser.

Ejendommen er renoveret, og af andre boligfeatures kan nævnes en atriumgårdhave, panoramavinduer og et stort alrum i kælderen, der kan bruges til “lege- spille- eller teenagerum”.

Lars Hjortshøj er standupkomiker, skuespiller, tv- og radiovært – og så er han gift med Tina Bilsbo, der er tv-vært og forfatter.

Se villaen her.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes