De 4 bedste planter til dit hjem

Planter i hjemmet ser ikke bare smukt ud. Det er også godt for indeklimaet – især hvis du vælger de helt rigtige planter til dit hjem.

Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilke planter du pryder dit hjem med. Få tips til, hvilke planter der gør sig bedst i boligens rum her.

Plantetrends 2017: Her er hipsterplanten, alle vil eje

Stuen: Guldranke
Guldranken er modstandsdygtig over for svagt lys, og så kan den nøjes med at blive vandet, når jorden føles lidt tør. Den smukke guldranke kan vokse sig høj i stuen og på den måde fremhæve højden af rummet.

Soveværelset: Jasmin
Den skønne jasmin egner sig perfekt til soveværelset, hvor den prægtige duft fremmer en rolig, dyb søvn. Undersøgelser har vist, at duften af jasmin samtidig kan hjælpe på søvnbesvær.

Her er de 5 mest beskidte steder i dit hjem

Badeværelset: Filodendron
En filodendron trives perfekt i fugtige områder, og derfor er det en oplagt plante at have på badeværelset. Den trives i fugten, og skal vandes cirka en gang om ugen.

Læs også: Pas på med at genopvarme disse 7 madvarer

Kontoret: Fredsliljer
Hjemmekontoret er måske ikke her, du befinder dig oftest, og derfor er det oplagt at lade fredsliljen bo her. Fredsliljen kræver minimal vedligeholdelse og kan leve i indirekte sollys.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes