Julie Steincke efter kort barsel: Jeg savner min søn

Musicalstjernen Julie Steincke nåede kun at holde fire måneders barsel med sin lille søn Storm, før prøverne på musicalen ”Chicago” gik i gang. Og det har været svært at undvære den lille mand.

Silas Holsts lille, nye søn har fået et ret særligt navn

Det er hårdt
– Der har været nogle lange dage indimellem, og der har det virkelig været hårdt at undvære ham. Men det er klart mere mit behov, at han skal komme på besøg på teatret, for han har det godt, hvor han er, fortæller Julie Steincke til BILLED-BLADET.

Derfor vidste Flemming Bamse Jørgensen på forhånd, at hans båd-sang ville blive et hit

Mor og far træder til
Storm bliver passet af Julies forældre. Og han er tæt knyttet til både mormor og morfar, så Julie er slet ikke i tvivl om, at han har det godt og får lov til at passe sine rutiner.

– Han har brug for kærlighed, omsorg, mad og selvfølgelig at få skiftet sin ble, og alt det får han hver dag. Og når jeg kommer hjem om aftenen, så får han selvfølgelig ekstra mange kys af mig, fortæller musicalstjernen.

”Chicago” havde premiere på Det Ny Teater den 26. januar og spiller frem til den 8. maj, og efterfølgende vil Julie Steincke tage resten af sin barsel frem til oktober, hvor hun starter på prøver på julemusicalen ”Elf” i Tivoli.

Denne skuespillerinde skal være vært til Robert Prisen 2017

Arbejder sammen med Storms far
Julie Steincke og Henrik Lund er til daglig bedste venner, og de to besluttede sig for at få hjælp til at få et barn sammen. Og venskabet er kun blevet stærkere af den grund.

De to arbejder på nuværende tidspunkt sammen på musicalen “Chicago”, så når lille Storm kommer på besøg under prøverne, får han mulighed for at hilse på både mor og far.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes