Jason Watt: Mit tredje ægteskab skal være mit sidste

Skruer man tiden bare fire år tilbage, havde Jason Watt aldrig forestillet sig at sidde ved et langbord med en kone og en stor, sammenbragt familie hjemme i huset i Herlev. På det tidspunkt havde han været gift to gange, og nu måtte det nok.

– Jeg tænkte, at jeg havde haft mine chancer. Det er ikke ligesom med kørekortet, hvor man må få tre klip. Jeg tog for givet, at man kun får to klip med ægteskaber, smiler Jason.

Søren fra Landmand søger kærlighed: Har fundet sammen med en andens date

Men livet går som bekendt sjældent, som man forestiller sig. For pludselig dukkede et billede af frisøren Majbrit op en aften, hvor Jason for allerførste gang gik på dating app’en Tinder.

Jason Watt faldt uden for kravene
Majbrit var blevet skilt halvandet år forinden. Hun holdt faktisk meget af sit nye liv som single, hvor hun boede i en lejlighed i København, cyklede rundt i byen og bestemt ikke havde travlt med at finde en ny kæreste.

Hvis hun skulle finde en, havde hun sine klare krav: Han skulle være mellem 35 og 40 år og bo på Østerbro i København. Jason Watt faldt udenfor på alle måder.

Hang ikke over hinanden foran børnene
I dag sidder de to ved siden af hinanden som mand og kone, og deres børn er blevet søskende på kryds og tværs.

Christina afslører: Derfor forlod jeg Bubber

Majbrit og Jason har børn hver anden uge, og i starten var de helt bevidste om, at deres fælles fremtid afhang af, om børnene kom godt ind i den nye sammenbragte familie. Så når det var børneuger, var fokus rettet stift mod de fire børn. Så måtte deres egen nyforelskelse vente til ugen efter, hvor de ikke havde børn.

– Vi hang ikke over hinanden, når børnene var der. Det var jo os, der havde valgt at bringe to familier sammen, så det var os, der skulle sørge for, at alle var glade. Når vi så ikke havde børn, kunne vi opføre os, som om vi var 14 år. Man kan sige, at vi lærte hinanden at kende i ugerne uden børn, siger Majbrit, som lever fint med, at visse ting er anderledes i et forhold, når man er kone nummer tre.

Livet som kone nummer tre:
– De der reolsystemer, de var der også med Jasons første og anden kone. Og jeg sover i den samme seng som den sidste ekskone, griner hun.

– Det generer mig overhovedet ikke.

Har lært af sine tidligere ægteskaber
Selv er Jason helt sikker på, at det tredje ægteskab bliver det sidste.

Sy Lee fortryder reality-tv: Jeg overvejer ofte selvmord

– I min bryllupstale sagde jeg, at hvis ægteskabet var en VM-disciplin, og man skulle finde en at være på hold med, så var det godt at vælge en, der ikke er nybegynder. Jeg har prøvet det to gange, så jeg må være god at være på hold med. Det var selvfølgelig en joke. Men jeg mener også, at man bliver bedre til det, jo mere man øver sig. Man skal tage det bedste med fra hver gang. Jeg synes faktisk, jeg har lært af det og tænker, hvad jeg gjorde godt og mindre godt i mine andre ægteskaber. Man lærer af sine erfaringer. Og så bliver man selvfølgelig også rundere med alderen.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes