7 ting, din kæreste ville ønske, du løj om

  1. Jeg har aldrig googlet mine eks’er

Indrøm det bare – du har da indimellem googlet dine ekskærester eller tjekket deres profil ud på Facebook og fred være med det. Men én ting skal du ikke gøre, og det er at fortælle din kæreste, at du har gjort det.

– Hvis du fortæller din kæreste, at du har tjekket op på din ekskæreste, så kan han hurtigt tro, at der er en grund til det udover bare nysgerrighed. Hvis du samtidig fortæller, at ekskæresten nu er chef i en større virksomhed, safariguide i Kenya eller er taget på jordomrejse med konen, så kan din kæreste hurtigt føle at han ikke lever op til din eks, forklarer Charles J. Orlando der er parterapeut og forfatter til bogen ”The Problem With Women… is Men”.

Så hold dine oplysninger for dig selv.

  1. Du er det bedste knald, jeg nogensinde har haft

Sådan en sjov bemærkning om at din ekskæreste kunne blive ved med at have sex i timevis eller gav dig de vildeste orgasmer er hverken sjov eller hensynsfuld. Tværtimod er det sådan én, der kan blive ved med at nage i din kærestes hoved i evigheder.

– Tit gifter kvinder sig ikke med den mand de har haft den bedste sex med i deres liv, simpelthen fordi den bedste sex kvinder har haft i deres liv, i deres hoved er med deres første kærlighed, eller da de begyndte at få orgasmer, siger lægen Tammy Nelson, der også er forfatter til bogen ’The New Monogamy’.

Kan du gætte kvinders 10 mest brugte løgne – se dem på Femina.dk

  1. Selvfølgelig kan vennerne komme forbi

For mange mænd er vennerne som familie, og de er meget følsomme overfor kritik af deres venner. Selvfølgelig skal dit hjem ikke forvandle sig til et hotel for hans venner, men hvis din kæreste føler, at det er i orden, han kan få besøg af sine venner indimellem, og de sågar kan overnatte fra tid til anden, så slipper du for unødvendige diskussioner, og I vil føle jer ligeværdige.

Ellers kan du risikere, at han vil føle sig som en skoledreng, der skal spørge sin mor om lov til at have en kammerat på besøg.

  1. Jeg elsker da din mor

Selvom din kæreste indimellem brokker sig over sine forældre, så betyder det altså ikke, at du har carte blanche til at gøre det samme. For familie er et meget følsomt område, og hvis I begge er enige om, at der er ting, der irriterer jer ved hans forældre, så vær enige om det, men ellers så dans uden om svigerforældreemnet, det kan være et rent minefelt.

Sådan spotter du en løgner

  1. Ja, din chef er helt forkert på den

Kommer din kæreste hjem og beklager sig over hans chef, så er din første tanke måske, at han også kunne have tacklet chefen og problemet anderledes. Men hold den tanke for dig selv, for her er det vigtigt bare at bakke op, og lade ham føle at du er på hans side. Når bølgerne har lagt sig, så kan du tage sagen op igen, og foreslå ham en anden måde at tackle problemet med chefen på, hvis det skulle opstå igen.

  1. Pyt med, at vi ikke har flere penge

Det er vigtigt at være ærlig omkring ens økonomiske situation. Men at lufte at du ville ønske, at du havde flere penge eller snakke om, hvor fantastisk det ville være at bo i det der kæmpestore hus, I kører forbi hver dag, får jer begge til at føle jer triste. Brug i stedet de følelser til at tale om realistiske økonomiske mål.

Orgasme: Derfor faker vi

  1. Mine veninder har det fantastisk

Når du kommer hjem efter en aften sammen med veninderne, og din kæreste spørger, hvordan veninderne havde det, så er han formentlig bare høflig. Det betyder ikke, at han er interesseret i at få alt at vide om venindens kærestesorger eller en andens splinternye hus, især ikke hvis det ikke er nogle, han kender særlig godt. Så med andre ord lad være med at dele alt, men giv bare et par highlights fra aftenen.

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes