KonkurrenceAfsluttet – Vind billetter til ‘De 39 Trin’ i Glassalen i Tivoli!

Deltag i konkurrencen længere nede!

‘De 39 Trin’ er en krimi-komedie, der følger Alfred Hitchcocks film af samme navn fra 1935 og forfatteren Patrick Barlows omskrivning fra film til scene.

Fra starten bliver Hitchcocks univers slået fast blandt andet med musik fra nogle af hans mest kendte film som Psycho, Vertigo og North by Northwest, og hele forestillingen dufter på elegant vis af Hitchcock.

Den højspændte spionthriller udvikler sig dog meget hurtigt til en komedie, da de (kun!) fire skuespillere Niels Olsen, Thomas Mørk, Mads Knarreborg og Kristine Yde spiller 130 forskellige roller på 100 minutter.

Der er både krimi, spænding, latter og kostumeskift – alt sammen i et hæsblæsende tempo. Forestillingen kan bedst beskrives som Hitchcock på speed – med latter som en amerikansk anmelder kaldte den. Med andre ord – den er overraskende og uhyggeligt spændende!

 

Instruktør Joy-Maria Frederiksen siger om forestillingen:

”De 39 Trin er en drøm af en forestilling, for alle der elsker komedie. Idéen med at opføre Hitchcocks legendariske spionthriller som teaterforestilling er jo nærmest vanvittig. Der skal leveres mord på Film Noir-måden, flystyrt, togjagter, onde nazister, mystiske kvinder og cottoncoat-klædte skurke – for slet ikke at nævne nogle af filmhistoriens mest ikoniske øjeblikke. 

Alt dette skal klares af 4 personer, lidt røg og et par rekvisitter. Deres anstrengelser resulterer i en hårrejsende komedie spillet i et rasende tempo – befriende tro mod den særlige magi der kun findes i teatret.”

 

Præmie
Vi finder 3 heldige vindere, der hver modtager 2 billetter til forestillingen ‘De 39 Trin’ til d. 10.02.2017 kl. 20.00 i Glassalen i Tivoli. Konkurrencen leveres i samarbejde med Tivoli, præmierne ikke kan ombyttes og må sælges til 3. hånd.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter den 29. december, og vinderne får direkte besked. Generelle konkurrencevilkår gælder

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes