KonkurrenceAfsluttet – Vind billetter til ‘We Will Rock You’ the musical!

PR

PR

Deltag i konkurrencen længere nede!

16 mio. solgte billetter i 28 lande på seks forskellige kontinenter. Det er de tørre tal om én af de sidste 15 års største globale musicalsucceser: Queen-musicalen ‘WE WILL ROCK YOU’. Det er Live Nation og Langkjær Entertainment, som co-producerer musicalen, og det er lykkedes dem at få den danske komiker Lars Hjortshøj til at oversætte al dialog til dansk. Sangene vil blive sunget på originalsproget engelsk, men den britiske komiker og stjerneforfatter Ben Eltons sprudlende sjove dialog får nu sin egen fordanskede version signeret en af vor egne topkomikere.

 

Om musicalen

‘WE WILL ROCK YOU’ er spækket med hits fra et af rockhistoriens mest ikoniske og elskede bands. Fans af Queen kan glæde sig over at kunne opleve numre som ’Bohemian Rhapsody’, ’We Are The Champions’, ’Radio Ga Ga’, ’Killer Queen’, ’Who Wants to Live Forever’, ’Under Pressure’ og selvfølgelig den uundgåelige titelmelodi ’We Will Rock You’! Til den danske opsætning har Live Nation og Langkjær Entertainment helt ekstraordinært fået lov til at inkludere endnu flere Queen-hits, som ikke tidligere har været med i forestillingen.

 

Musicalen er skabt af Ben Elton i samarbejde med Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor. Den fik verdenspremiere på Dominion Theatre i London i 2004 og spillede på samme teater i hele 12 år, før den lukkede i 2014 som den klart længst spillede teaterforestilling på det hæderkronede gamle teater nogensinde. Siden har den været opført over hele verden fra Australien og Japan over USA, Canada og Mexico til Sydafrika, Brasilien, Tyskland, Spanien, Italien og mange flere.

 

Handlingen

Vi er i fremtiden. På et sted, der engang hed Jorden. Globaliseringen er komplet. Alle hører det samme musik, går i det samme tøj og tænker de samme ensrettede tanker. Musikken består af boybands og girlbands, og du er en rebel, hvis du er vild med rock. På planeten Mall er alle musikinstrumenter forbudt og det håndhæves af The Ga Ga Cops. Hits er planlagt år i forvejen – intet er overladt til tilfældighederne. Men modstanden vokser og rebellerne tror på, at der engang var en tid, hvor man selv kunne danne bands og skrive sange. Rygterne siger, at der stadigvæk findes instrumenter på planeten Mall. Rebellerne leder efter den sagnomspundne guitar, der engang tilhørte en fænomenal, og meget langhåret, guitargud. Men The Ga Ga Cops leder også efter guitaren…

 

Præmie

Vi finder 2 heldige vindere, der hver modtager 3 billetter til ‘WE WILL ROCK YOU’ musicalen i Royal Arena i København fredag d. 21. april 2017 kl. 21.00.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter den 20. februar, og vinderne får direkte besked.  Generelle konkurrencevilkår gælder 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes