KonkurrenceAfsluttet – Vind filmen ‘Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children’!

Deltag i konkurrencen længere nede!

Den visionære instruktør Tim Burton står bag dette magiske eventyr, der er baseret på den populære debut-bog af Ransom Riggs med samme titel: Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Vi bliver taget ud på et eventyr på en walisisk ø for at finde spændende væsner og farlige historier. Vores ungdomshelt, Jake, vil undersøge et familiemysterium, der er omgivet af alternative virkeligheder.

En helt utrolig dannelsesrejse begynder og Jake må finde ud af hvem han selv i virkeligheden er. Rejsen bliver magisk, fyldt med fare og masser af nye varme venskaber. I hans søgen finder han frem til øen Cairnholm, hvor der er en hemmelig verden af ”besynderlige børn” lever under Miss Peregrine tilsyn – Børn med overbevisende overnaturlige kræfter.

Præmie

Vi finder 5 heldige vindere der hver modtager et eksemplar af ‘Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children’ på Bluray.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter den 16. februar, og vinderne får direkte besked.  Generelle konkurrencevilkår gælder

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes