KonkurrenceAfsluttet – Vind julekomedien ‘Undercover’ på Bluray!

Deltag i konkurrencen længere nede!

Mød Rikke (Linda P) – stationens mest regelrette politibetjent, som drømmer om andet end at uddele færdselbøder. Hun er besat af jul og glæder sig til andesteg og ris á la mande. Men lillejuleaften tager hendes karriere en ny og overraskende drejning, da hun pålægges sin første undercover-mission.

Hun skal transportere småforbryderen og kronvidnet Mick (Roland Møller) afsted til Fyn, før den berygtede gangsterboss Omar (Ali Kazim) og hans håndlangere får fingrene i ham og de 900.000 kr. han har stjålet.

Meget mod sin vilje tager Rikke opgaven på sig og kører afsted med Mick på slæb, og med morderiske gangstere i hælene indser det umage par, at de må danne en højst usædvanlig alliance, hvis de skal slippe levende gennem julen.

’Undercover’ kombinerer effektfuldt gangstere og juletraditioner med skæv humor.

Den rutinerede manuskriptforfatter og tv-instruktør Nikolaj Peyk (Den sorte Madonna, Inkasso, Jul på Vesterbro og senest Panisk påske) får sin filminstruktørdebut, og manuskriptet er skrevet af Casper Christensen.

 

 

KONKURRENCEBETINGELSER:

Vi finder 10 heldige vindere, som hver modtager filmen på Bluray.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om filmen. Konkurrencen slutter den 6. april, og vinderne får direkte besked.  Generelle konkurrencevilkår gælder 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes