KonkurrenceVind dramaet ‘Lion’ på DVD!

FOTO: PR

FOTO: PR

Deltag i konkurrencen længere nede!

Den 5-årige indiske dreng Saroo farer vild i de kaotiske gader i Calcutta efter at være faldet i søvn på et tog. Han er tusindvis af kilometer hjemmefra og ender med at blive adopteret af et par i Australien. 25 år senere er ønsket om at blive genforenet med sin biologiske familie større end nogensinde og ved hjælp af nogle vage barndomsminder og Google Earth, begynder Saroo sin søgen.

”Lion” er den gribende og sande historie om Saroo Brierley og er baseret på hans bog ”A Long Way Home”. Filmen er produceret af holdet bag storfilm som ”Kongens store tale”.

På rollelisten ses bl.a. Dev Patel (Slumdog Millionaire), Rooney Mara (Carol) og Nicole Kidman (Australia).

 

”Lion” blev nomineret til seks Oscars og er en stærk film om mødre, og om trangen til at finde hjem.

 

Præmie

Vi finder 5 heldige vindere, der hver modtager filmen ‘Lion’ på DVD. Konkurrencen leveres i samarbejde med Scanbox.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om filmene. Konkurrencen slutter den 29. juni, og vinderne får direkte besked. Generelle konkurrencevilkår gælder 

Konkurrence
Hvor falder Saroo i søvn?
Spørgsmål skal besvares
Navn skal udfyldes
Email-adresse skal udfyldes
Ved deltagelse tilkendegiver at jeg gerne modtager information, konkurrencer og gode tilbud fra Søndagsavisen. Jeg giver hermed Søndagsavisen mit samtykke til at dele mine oplysninger med hinanden. Søndagsavisen må kontakte mig med information, konkurrencer og gode tilbud. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes