Pool, udekøkken og vinkælder: Marys smykkedesigner sælger liebhavervillaen

Her har den kendte smykkedesigner Marianne Dulong og gemalen Christian Hoff nemlig sat deres villa til salg. Prisen lyder på 18.750.000 kr., og for det beløb vil man kunne flytte ind på 450 kvadratmeter bolig. Det skriver Boliga Kendte.

Og du behøver hverken medbringe spartel, rystepudser eller tapetdamper: Villaen er nemlig blevet gennemgribende renoveret af ægteparret, der selv købte den i 2003 for 4.260.000 kr.

Den kommende køber vil dermed kunne flytte ind i en bolig med blandt andet snedkerbygget køkken-alrum, vinkælder, to værelser med loft til kip og et soveværelse med badeværelse, sauna og walk-in-closet.

Kan blive årets største bolighandel: Michael Laudrup har solgt sit strandvejspalæ

Smykkedesigner
Uden for de hvide mure er der blandt andet en opvarmet pool, et lounge-område og et snedkerbygget udekøkken. Alt beliggende i det, der i salgsopstillingen beskrives som værende en “Middelhavsinspireret have”.

For de yngre generationer er der desuden et decideret legeområde med rutjebane, og i nærheden finder man en bålplads.

Marianne Dulong stiftede smykkefirmaet i eget navn tilbage i år 2000, og fire år senere var hun kvinden bag de øreringe, Kronprinsesse Mary havde på til sit bryllup. Siden har hun også – sammen med sin partner Anja Camilla Alajdi – stået for forandringen af et rubinsæt fra Napoleonstiden.

Her kan du se villaen

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes