Nyt koncept indenfor personlig træning åbner i Fredericia

De fleste forbinder et fitnesscenter med et sted, hvor folk i alle aldre har mulighed for at komme at træne når som helst, de vil – samtidig med, at der naturligvis også er andre mennesker, som træner i fitnesscenteret.

Sådan er det dog langt fra hos det nyåbnede fitnesscenter i Fredericia. Hos Fortius Fitness er man nemlig den eneste person, der opholder sig i centeret under sin træning – udover den personlige træner, som man har tilknyttet.

Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at man får koblet en personlig træner på, som har fuld fokus på at hjælpe en til at opnå de bedste resultater – uden at man bliver distraheret af andre i træningscenteret, da man er den eneste person i centeret. Det er netop dette, som adskiller Fortius Fitness fra en række af de øvrige løsninger indenfor personlig træning, der findes i dag.

Virksomheden, Fortius Fitness, har blandt andet også fitnesscentre i Søborg, Århus og Silkeborg og tilbyder også her mulighed for, at privatpersoner kan få individuel træning af en af de mange dygtige og ikke mindst specialiserede trænere.

Flere forskellige trænere tilknyttet
Hos det nyåbnede træningscenter i Fredericia er der ikke blot en enkelt personlig træner. Hos Fortius Fitness er der tilknyttet en række forskellige, personlige trænere, hvilket gør, at man har mulighed for at få personlig træning af en specialiseret og fagkyndig person, som f.eks. besidder ekspertise indenfor vægttab eller muskelopbygning.

Det, at de personlige trænere med tilknytning til konceptet er specialiseret indenfor en række forskellige fagområder, er med til at kunne sikre, at man får mulighed for at få personlig træning skræddersyet til lige netop ens behov – og netop den personlige træning, som tager afsæt i den enkelte persons ønsker og behov, er den væsentligste kerneværdi for det nye og anderledes koncept.

Ønsker du at læse mere om konceptet, kan du se mere på virksomhedens hjemmeside.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.