KOM TIL LELLINGE-dagene – byfest i Køges hyggeligste landsby, Lellinge!

Hele byfesten åbnes af Køges tidligere borgmester og Socialdemokratiets borgmesterkandidat, Marie Stærke!

Begge dagene har eget tema – og begge dage bliver fulde af sjove aktiviteter, dejlig mad og drikke samt underholdning. Så kom og vær’ med! Der er gratis entré begge dage.

Lørdagen er markedsdag, hvor vi holder loppemarked – en bod koster 50 kr. og man behøver ikke at tilmelde sig. Ud over loppemarkedsboder byder lørdagen på bl.a. madboder, sjove aktiviteter for børn og voksne, udstilling fra byens kunstnere, boder med brugskunst, skaterrampe til gratis brug og opvisninger. Måske også en overraskelse eller to J

Søndagen er idrættens dag –  så den står Lellinge Idrætsforening for både at sponsorere og afholde. Lellinge Idrætsforening åbner stadion med mountainbikeløb i Lellingeskoven. Der er også motionsløb med flere distancer, minigolf, basketball og opvisninger og meget mere. Programtider offentliggøres inden arrangementet på Lellinge Idrætsforenings hjemmeside og Facebook, og også på lellingedagene.dk.

Vi gør det, fordi sammenhold i landsbyer betyder noget!

LELLINGE-dagene ønsker at styrke sammenholdet i vores dejlige landsby! Hvis du bor i Skønne Lellinge, så kom og vær med til at fejre vores dejlige landsby og nyd en dejlig dag sammen med os andre. Bor du ikke i Lellinge, så kom oplev vores absolut charmerende landsby, som byder på så meget mere, end man lige regner med.

Det hele ville ikke være muligt uden Dagli’Brugsen, zinuss.dk, globesystems.dk, plantronics.com/dk/, onlinestrategen.dk og allskin.dk,mange tak for hjælpen

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1