Fysiske tøjforretninger er presset som aldrig før

online-shopping

online-shopping

Forretningerne har mange udfordringer

Det er ingen hemmelighed, at der ikke bliver åbnet lige så mange fysiske forretninger som for fem år siden. Den faldende interesse for at drive forretning hænger i høj grad sammen med, at e-handel er blevet så udbredt. Spørger du en butiksejer, hvilke udfordringer der er ved at drive fysisk forretning, vil du med al sandsynlighed blive overrasket over, hvor mange udfordringer der rent faktisk er.

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at ændrede forbrugsmønstre har skabt store udfordringer for de mange butiksejere. I dag vil en stor andel af forbrugerne nemlig være tilbøjelige til at handle på nettet, selvom de kan købe mange af de ønskede varer i de lokale forretninger.

Forbrugerne giver udtryk for, at der ofte er mulighed for at spare penge ved at handle på nettet. Muligheden for at spare penge har helt afgjort medført, at interessen for at shoppe tøj online er steget markant. Det skaber frustration hos butiksejerne, som ikke har mulighed for at presse priserne yderligere ned grundet de høje udgifter til husleje, medarbejdere m.v.

Tøjhandlen er flyttet til internettet

Det er tvivlsomt, at de fysiske tøjforretninger vil uddø lige foreløbigt, da der fortsat er mange forbrugere, som nyder at kunne prøve tøjet før køb. Det kan webshops af naturlige grunde ikke tilbyde, men det har tilsyneladende ikke haft den store betydning.

Tøj og sko hører til blandt de tjenester og varer, som de fleste køber på nettet. DST (Danmarks Statistik) kan fortælle, at 61 % af alle danskerne har handlet tøj, sports- og fritidsudstyr på nettet i 2016. Denne procentsats forventes at blive endnu højere de kommende år.

Chopin er en af de virksomheder, som nyder godt af danskernes interesse for at købe tøj og sko på nettet. Chopin driver en fysisk butik i Charlottenlund, men har samtidig valgt at hoppe med på den digitale bølge ved at etablere en webshop. Du kan besøge webshoppen ved at klikke på følgende link: www.chopin.dk

Der vil altid være nogle tøjmærker, som står i højere kurs end andre. Såfremt du går op i tøjmode, bør du kende til Mos Mosh, som er et dansk brand med en masse skønne kollektioner. Chopin har fornøjelsen af at tilbyde tøj fra Mos Mosh – her forhandles Mos Mosh online.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1