Har du brug for en advokat? Samarbejd med det rigtige advokatfirma

Advokat

Advokat

Hver dag støder vi alle på ufatteligt mange forskellige situationer, hvor det ville være muligt at involvere en advokat enten for at få råd, eller for at starte en retssag omkring en kontrovers. For det meste siger vi ”skidt, pyt”, mens man andre gange finder det nødvendigt at indbringe de højere magter. I Danmark er dette ofte bolig- eller erhvervsrelateret.

I enhver sag er det væsentligt at tage højde for, hvilken form for advokat, man ønsker at et advokatfirma stiller til rådighed. Netop bolig- og erhvervsadvokater har særlig ekspertise inden for områderne og kan give dig den information, du har brug for. Læs mere om, hvad de kan gøre for dig her.

Boligadvokat

Før eller siden i livet vil de fleste opleve pinslen ved at have en nervepirrende (ud)lejer. Man vil undre sig over, om lejer eller udlejer kan tillade sig at kræve eller gøre forskellige ting fra modparten. Det er en af de ting, en boligadvokat vil kunne hjælpe med.

Boligadvokaten bliver særligt brugt i forbindelse med køb og salg af bolig. I en sådan situation, vil der ofte være enormt meget papirarbejde på fagsprog, der ikke er til at håndtere for en person, der ikke har læst til advokat. Nødvendige informationer og papirer vil boligadvokaten hurtigt og sikkert få overblik over, så du slipper for alt det praktiske bøvl, der er i forbindelse med bolighandel.

Erhvervsadvokat

I Danmark gør vi meget for at udvikle innovation og entreprenørskab. Hvis du ikke var klar over det, kan man i dag starte en iværksættervirksomhed for blot 1 kr. Dette er utroligt attraktivt for mange, mens det juridiske aspekt i tilbuddet skræmmer dem væk – for det lyder jo næsten for godt til at være sandt, ikke?

Den er egentlig god nok, men på samme tid er der også visse juridiske forbehold, som der bør tages hånd om. Dette er en af de ting, en erhvervsadvokat vil have stor ekspertise i. Denne advokat vil altså kunne hjælpe dig hurtigt og sikkert i gang med din nye virksomhed!

Ud over virksomhedsopstart har erhvervsadvokaten også mange andre funktioner så som erhvervskontrakter i form af konsulentaftaler, samarbejdsaftaler, salgsbetingelser og meget mere.

Find hjælp i et landsdækkende firma

Jensen Advokatfirma er landsdækkende og har afdelinger rundt i hele landet. Har du altså brug for en advokat i Aarhus, København, Odense eller andet, vil dette være et godt bud på din nye partner. Om end du har brug for en advokat til bolig, erhverv, erstatning eller andet, har du i hvert her et rigtig fint bud på hjælp at hente!

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1