Oplevelser i byen
Nyheder, debat og guides fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Rejs ud i verden med de vigtigste personer i dit liv

Rejs-ud-i-verden-med-de-vigtigste-personer-i-dit-liv

Rejs-ud-i-verden-med-de-vigtigste-personer-i-dit-liv

De vigtigste personer i dit liv vil højst sandsynligt være dine bedste venner eller nærmeste familiemedlemmer. Er disse personer lige så glade for at rejse, som du er, så vil de næppe takke nej til at opleve en af verdens mange fantastiske destinationer med dig.

Sæt din indre rejsearrangør på prøve

En ferie kan næsten kun blive god, hvis den bliver planlagt ned til mindste detalje, da det dermed er begrænset, hvor meget der kan gå galt. Du skal ikke nødvendigvis planlægge ferien time-for-time, men det vil uden tvivl være en fordel at have planlagt, hvad man skal opleve de forskellige dage. Det vil dine rejseledsagere helt sikkert også sætte pris på. Det lyder måske lidt formelt at skulle udarbejde et helt rejseprogram, men det kan faktisk være meget nyttigt.

Jo højere budget, desto nemmere er det at planlægge en rejse, som behager alle rejsedeltagere. Dermed ikke sagt, at man ikke kan bestille en fantastisk rejse, blot fordi man har et lavt budget. Befinder jeres fælles rejsebudget sig i den lave ende af skalaen, så bør I kigge efter afbudsrejser. Skal budgettet holdes nede, så find afbudsrejser her og gå straks i gang med at pakke den store kuffert.

Bestil take away mad, når du kommer hjem

Er du netop vendt hjem efter en lang ferie, og har du ikke synderligt meget energi eller lyst til at lave mad, så kan du bestille take away mad via din smartphone eller tablet. Du kan blandt mange andre restauranter bestille sund og nærende mad fra Sunset Boulevard, som serverer burgere, sandwiches, salater og diverse snacks. Du kan se her, hvilke retter du kan vælge mellem i øjeblikket.

Sæt dig godt til rette i din sofa, slå fødderne op på sofabordet og nyd maden, som du netop har fået bragt til døren.

Tag hånd om de praktiske opgaver efter hjemkomsten

Det kan være hårdt at vende tilbage til ens travle hverdag, når man har været på ferie i et par uger. Du er ikke desto mindre nødt til at affinde dig med, at du ikke kan rejse hele tiden. Når du har nydt et godt måltid mad, bør du tage hånd om de praktiske opgaver. Du skal som minimum gøre følgende:

  • Tøm postkassen
  • Tænd hjemmets radiatorer og fyr op i brændeovnen
  • Tøm din kuffert og fyld vasketøj i maskinen

Ingen siger, at du skal pakke ud med det samme, du kommer hjem, men du kan med fordel pakke ud enten på hjemkomstdagen eller dagen efter, hvis du skal undgå, at dit tøj bliver fugtigt. Tøj har nemlig ikke godt af at ligge i en kuffert i for lang tid.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes