Inspiration: Her er 5 gode idéer til den perfekte bryllupsgave

Bryllup

Bryllup

1. En dejlig middag

Om end mange vil påstå, at det er en relativt gængs og kedelig gave, så ændrer det ikke på, at alle sætter pris på en skøn middag. Derfor vil det også være en fremragende gave, hvis du vælger at købe et gavekort til en lækker restaurant. Det bør dog være en restaurant af en vis status, da det ellers kan virke en kende kedeligt at modtage og give et sådant gavekort.

2. Nyt til boligen

En oplagt idé er naturligvis også at give noget nyt til boligen. Det kan være alt fra en flot vase til et nyt vægur. Ofte er det dog en gaveidé, der bedst egner sig til de gæster, der har besøgt brudeparret i eget hjem og dermed kender til deres nuværende indretning. Det er nemlig vigtigt, at du formår at finde nogle boligartikler, der matcher deres præferencer.

3. Et ophold

Alle par er glade for at komme væk hjemmefra og sætte hverdagen lidt på afstand. Derfor er et ophold også en oplagt idé, hvis du skal give en bryllupsgave af højere kaliber. En særligt god idé er at finde et hotel, der giver deres gæster adgang til en wellnessophold. Det vil – uden tvivl – være et sandt hit hos et nygift par, der gerne vil hinanden i rolige omgivelser.

4. En oplevelse

Der er mange, der tror, at de skal komme med en materialistisk gave til et bryllup. Sådan forholder det sig ikke. Mange par er mindst lige så begejstrerede for oplevelsesgaver. Det handler dog om at kende parret, så du er sikret, at du finder en god oplevelse, der har deres interesse. Har de fx begge passion for vin, så overvej en vinsmagning med en dygtig vinekspert.

5. Et nyt dørskilt

Ønsker du at finde en gave, der er af lidt sjovere karakter, men som dog fortsat er brugbar. F.eks. hvis det er et bryllup, du ikke selv kan deltage i eller blot som en sjov ekstragave, så kan du investere i et nyt dørskilt, så det passer til deres nye navne. Det er – med garanti – noget, brudeparret vil synes er morsomt, mens det stadig også kan tjene et praktisk formål.

Er der ikke noget af dette, der tiltaler dig?

Hvis der ikke er én eller flere af de førnævnte gaveidéer, der tiltaler dig, så findes der heldigvis også mange andre gaver. Langt de fleste går meget op i, at kunne give den bedste bryllupsgave. Er det også noget, du kan vedkende dig, så er der ikke andet for end at gå i tænkeboks eller blive ved med at søge inspiration til mulige bryllupsgaver.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.