Babynest – Den bedste investering du kan gøre som nybagt mor

Mamamilla

Mamamilla

Der findes utallige babyprodukter og babyudstyr du kan investere i som gravid og nybagt mor, men en af de bedste investeringer du kan gøre dig, er en babynest. Den er både økonomisk pga. sin alsidighed, den er praktisk og kan bruges forsvarligt de fleste steder, måske vigtigst af alt vil du kunne lægge dit barn trygt og sikkert ned. Babynests ligner, som navnet også indikerer, en babyrede, hvor dit barn vil opleve trygge omgivelser, der mest af alt minder om dem de kender fra din mave.

Der findes utallige muligheder når det kommer til en babynest og alene af den grund er den et must have. Men der er faktisk både sundhedsmæssige og sikkerhedsmæssige fordele ved en babynest oveni alle de praktiske.

Sikkerhed: En babynest er et sikkert sted at lægge sit barn til at sove uanset hvor. Er man fx hjemme og det er praktisk at den lille ny kan sove ved siden af dig på sofaen, så fungerer en babynest som en god løsning, da der ikke er risiko for at barnet ruller rundt og dermed falder ned fra sofaen.

Tryghed: Man kan give sit barn optimal tryghed med en babynest, der er justerbar. Dvs. at der fx er en aftagelig ende eller en snor til at forme reden med således at den omslutter barnet helt tæt.

Genkendelighed: Da en babynest kan bruges i barnevognen, på sofaen, på tur og alle andre tænkelige steder kan den også være en tryghedszone for din lille ny, som har så mange indtryk at forholde sig til. Hvis man eksempelvis fast bruger babynest som seng til sin baby skal denne kun forholde sig til denne ene soveplads i lang tid frem.

Samsovning: En babynest gør det muligt at sove sammen med sit barn og ligge helt tæt, mens man samtidig undgår frygten for at rulle ind over hinanden i søvne. De bløde sidekanter beskytter babyen uden at adskille jer.

Komfort: Den tykke skummadras gør det både sikkert og komfortabelt for et barn at sove i en babynest. En babynest kan derfor også snildt bruges i kravlegården, på bordet eller for den sags skyld på gulvet.

Rejseseng: En babynest er den ideelle rejseseng til en baby og som før nævnt behøver barnet samtidig ikke forholde sig til en fremmed seng, hvis man overnatter ude. Det kan være en stor fordel for både barnet og de voksne.

Puslepude: Alsidigheden gør at en babynest også sagtens kan bruges til puslepude både når man er hjemme, men også på farten.

Nakketræning: Sundhedsstyrelsen anbefaler at man lægger sit barn mest muligt på maven i dets vågne timer. Her er en babynest også rigtig god, da man kan lægge sit barn, i modsat ende af snorene, med hovedet henover kanten. På denne måde aflaster man barnet i træningen og dermed kan det blive ved i længere tid.

Vælg en babynest der er justerbar og som barnet kan vokse i

Der findes rigtig mange typer og mærker når det kommer til babynests. Her er det vigtig at vælge en der er justerbar, så man får mest ud af sine penge.

Mama Milla Babynests er et eksempel på en justerbar babynest, som barnet kan vokse i. Derudover får du fordelen af den har en aftagelig ende og dermed kan bruges til endnu mere og endnu længere. Mama Milla Babynests er produceret af økologiske tekstiler og fyldet kan vaskes, hvilket er en særlig egenskab i sammenligning med andre på markedet.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.