3 gode tips til indretning af spisestuen

pixabay.com2

pixabay.com2

Det handler om at have stil og at have øje for, hvordan man sammensætter diverse ting og sager, når det kommer til indretningen. Desværre er det ikke alle, der har flair for at indrette, men det skal ikke holde dig tilbage. I dag findes der nemlig masser af muligheder for at finde inspiration. Denne inspiration kan du blandt andet finde i magasiner, men du kan bestemt også finde den på internettet. Her i denne artikel giver vi dig tre gode tips, som gerne skulle give dig lidt ide om, hvordan du indretter din spisestue.

Spisebord og -stole

Først og fremmest bør du starte med det mest essentielle i rummet, og i spisestuen er det selvfølgelig spisebord og -stole. Når du skal udvælge disse to ting, skal du sørge for, at det i en eller anden grad passer sammen. Hvis du vil være på den sikre side, kan du altid vælge at købe noget, der matcher i farven, men du kan også vælge at forsøge at skabe kontraster, som komplementerer hinanden godt. Det kunne f.eks. være et par hvide spisebordsstole til et spisebord i mørkt træ. Det behøver ikke kun at være farverne, du mikser. Du kan også nemt mikse stilarter, som f.eks. et par ældre stole med et moderne bord. Find det rette spisebord her, og så er du klar til at indrette resten af rummet.

Opbevaringsplads

I en spisestue er det utrolig rart at have noget opbevaringsplads. Hvis du sørger for at have dette, kan du nemlig have service osv. opbevaret i rummet. På mange måder er det også med til at pynte.

Der findes mange forskellige typer opbevaringsplads. En skænk er én mulighed. Se udvalget her. Sådan en er der masser af plads i, og fordelen ved denne er, at du både kan opbevare ting indeni og udenpå. De ting, der står fremme, skal dog være nogle ting, som du har lyst til at vise frem, ellers risikerer du hurtigt, at det kommer til at se rodet ud. Hylder er en anden mulighed. Med sådanne kan du dog ikke gemme noget væk. Det kan du til gengæld, hvis du vælger et vitrineskab eller lignende.

Masser af personlighed og hygge

Husk masser af personlighed og hygge, når du indretter. Det kan du skabe med planter, billeder, hynder eller noget helt fjerde. Vær kreativ, og gør det til dit eget. Der er næsten ikke noget, som du kan gøre forkert, når det handler om at give et rum personlighed.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.