Idéer til sjove aktiviteter i efterårsferien

Bakken

Bakken

Her er nogle idéer til sjove aktiviteter i efterårsferien omkring København for hele familien.

Kom ud og nyd naturen

Efteråret er en smuk årstid – når bladene skifter farve og begynder at falde af træerne, kan det blive en helt magisk stemning i de danske skove. I og omkring København findes mange naturområder, hvor man kan få mange timers sjov til at gå med børnene. I skovene kan man lege i de nedfaldne blade, klatre i træer, bygge træhuler eller cykle en tur. Man kan samle blade, kastanjer, agern og andre naturgenstande, som man senere kan tørre og lave til sjove figurer – eksempelvis kastanjefigurer.

Tag i forlystelsespark

En dag i forlystelsespark er altid et hit for børnene. Rutsjebaner, spillemaskiner, labyrinter og underholdning er blot nogle af de ting, man kan opleve på eksempelvis Bakken, som ligger en kort køretur nord for København. En familiedag på Bakken kan byde på mange timers sjov samt en lækker frokost på én af stedets restauranter. Med et turbånd får børnene fri adgang til alle forlystelserne og kan boltre sig så meget de vil i det sprøde efterårsvejr, og har man lyst kan man efterfølgende gå en lang tur og samle naturgenstande i dyreparken, som ligger lige ved siden af Bakken.

Hyg med spil og lege

De køligere måneder er alletiders tidspunkt til at hygge inden døre med spil og lege. Hele familien kan samles om et brætspil med en kop varm kakao og friskbagte boller og få flere timer til at gå med at spille og hygge. Et besøg på Eksperimentarium er også en mulighed – her kan børnene både lege og lære, mens de prøver de mange sjove aktiviteter, der findes på stedet.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.