Vælg det rigtige sengetøj

bed-bedroom

bed-bedroom

De fleste vil nok tænke, at kvaliteten af pude- og sengebetræk er ubetydeligt, eftersom man tilbringer en stor bestanddel af sin tid sovende. Selvom det er sandt, så er der markante fordele ved at sove i kvalitetsrige produkter.

Fordele ved et godt sengetøjssæt

  • Du forbedrer din søvn og vågner op veludhvilet
  • Godt sengetøj holder sig pænt og blødt i længere tid – også efter flere vaske
  • Komforten er i top
  • Utallige designmuligheder – find netop din stil.

3 gode tips til sengetøjsshopperen

Det kan godt være kompliceret at købe nyt sengetøj, og hvis du er en af dem, der ikke rigtig har styr på, hvad du skal kigge efter, så har vi her lavet en kort guide til sengetøjsindkøb. Det er vigtigt at huske på, at kvalitet og pris hænger for det meste sammen, og derfor kan det altid betale sig at kigge i højere prisklasser.

Mærk på sengetøjet                                             

Der er forskel på stofmaterialer, og derfor bør du altid selv mærke på sengetøjet, inden du køber det. Er der ikke noget, der allerede er pakket ud, kan du med fordel spørge en medarbejder, om du kan få lov til at mærke produktet.

Bliver det let beskidt?

Hvide farver er flotte og lette at se på, når det kommer til sengetøj, men det bliver også misfarvet af sved osv. Dette kan selvfølgelig oftest vaskes væk, men du skal være indstillet på, at et helt hvidt sæt hurtigere bliver grimmere end de andre.

Snak med en ekspedient

Hvordan vaskes sengetøjet bedst? Er der noget, jeg skal være opmærksom på ved dette specifikke sæt? Bliver stoffet ru, hvis jeg vasker det forkert? Krymper det efter lidt tid? Der er mange spørgsmål, som du altid bør stille, så du kan sikre dig det mest optimale produkt for dine penge.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.