Disse forsikringer er relevante som husejer

lendme.1

lendme.1

Der er mange ting, der skal ordnes såsom renovering af forskellige rum, tilbygning, have – men også formaliteter som forsikringer bør være på plads. Læs med i denne guide omkring, hvilke forsikringer der er relevante som husejer.

Derfor skal du have forsikringerne på plads

Der er mange ting, man skal tænke på, når man bliver husejer. Men en af de vigtigste ting, du bør have til at stå højest på din prioriteringsliste, er forsikringer. Det kan blive omkostningsrigt, hvis der sker skader, og det er i forvejen dyrt at blive husejer. Derfor bør du få styr på forsikringerne nu. Af forsikringer bør du overveje følgende:

  • Husforsikring
  • Indboforsikring
  • Bilforsikring

Husforsikringen bør du helt sikkert investere i. Den vil – alt afhængigt af forsikringsselskab – kunne give dig en god grundlæggende dækning. Du vil blive dækket mod blandt andet brand, hærværk, indbrud eller vand og vejrskader. Er der andre områder, du mener, der er vigtigt at få dækket, kan du i mange tilfælde få skræddersyet en løsning, som passer til dine behov.

En indboforsikring vil typisk dække dig mod tyveri eller skader. Så kan du få erstattet din mobiltelefon eller computer, hvis den for eksempel bliver stjålet eller går i stykker. Det er ærgerligt, hvis reklamationen er overstået på din computer, og der så sker noget med den. Da vil en indboforsikring kunne hjælpe dig.

En bil går tit hånd i hånd med hus – villa, vogn og vovse. Derfor er det måske relevant for dig at få en bilforsikring. Hvis du synes, det bliver mange udgifter med alle de forsikringer, så kan du også overveje for eksempel at tage et billån. Et billån kan du få til en fin rente.

Det anbefales, at du får disse forsikringer, så du er forsikret mod uforudsigelige hændelser. Det gør, at du kan sove trygt om natten.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.