Er din virksomheds it-system sikkert nok?

atea

atea

Men desværre kan vi ikke uden videre sikre os mod cyber-angreb, hvilket kan koste dyrt for virksomheden. Derfor er det vigtigt for virksomheder at sikre, at it sikkerheden er i top. Bliv klogere på hvordan du kan gå sikkert til computeren i nedenstående.

Kontakt en it ekspert

Det er de færreste virksomheder, som ikke i en eller anden udstrækning bruger it-systemer til at lagre data i. Og selvom samfundet generelt er blevet bedre rustet over for røverier og lignende, fordi de fleste køb og handler foregår online, så er det ikke ensbetydende med, at det kan undgås digitalt. For er en hacker først på spil, kan den få personlige data, som den kan misbruge.

I de senere år har vi hørt om flere hacker-angreb, der har stoppet virksomheders drift, som har bevirket at de cyber-ramte virksomheder har mistet mange kroner og ører. Hvis du er i tvivl, bør du få undersøgt, om din virksomheds it sikkerhed er i top. Kontakt en ekspert i it sikkerhed som for eksempel Atea. Gør det før det er for sent.

En professionel fremgangsmåde

En it ekspert som Atea sikrer it sikkerhed på alle niveauer. De laver først en strategisk analyse af dit system og installere et sikkerhedssystem, der løbende overvåger dit system. Her sikres din virksomheds:

  • Netværk
  • Datacenter
  • Klienter
  • Applikationer
  • Devices
  • Cloud-data

Atea har mødt kunder, som har haft mange bekymringer om it sikkerheden i deres virksomhed. Nogle har en sårbar virksomhed, hvor data er meget afgørende for virksomhedens eksistens. Derfor er sikkerhed et must for overlevelse. Udfordringen hos mange virksomheder er, at de ikke ved, hvordan de skal gribe det an for at beskytte data. Derfor anbefales det, at man griber fat i en professionel til at udføre det vigtige arbejde. På den post må der ikke spares væk, for det kan koste dyrt. Læs mere om sikker hed af it her: http://immedia.dk.

 

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.