Har du en forsikring på alle de nødvendige områder?

codan

codan

Og står du først i den situation, at uheldet er ude, og du ikke er forsikret, så er det meget ærgerligt, og måske risikerer du at skulle gå fra hus og hjem. Bliv opdateret på, hvilke områder du bør være forsikret på i denne guide.

Her bør du være forsikret

De fleste mennesker har sørget for at være forsikret i forhold til regel nummer 1. Reglen omfatter nemlig hus og indbo. Husforsikring dækker typisk mod tyveri, røveri og hærværk. Sker der nogle voldsomme skader med huset, er der hos nogle forsikringsselskaber mulighed for genhusning. Du kan også forsikre dig mod vandskader. En indboforsikring dækker over ejendele, som kan blive stjålet. Desuden kan du få dækket personlige ejendele, som destrueres ved brand, en vandskade eller hærværk.

Mange studerende vælger ikke at betale for forsikringer, fordi det er en for dyr omkostning. Men faktisk er der som regel gode tilbud til studerende i forskellige forsikringsselskaber.

Udover de helt basale områder, du bør være forsikret, så er der flere områder, som også er meget vigtige. Disse vil blive listet her:

  • Bilforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Sundhedsforsikring
  • Rejseforsikring

Er du bilejer, så anbefales det på det kraftigste, at du får en bilforsikring. Mange uheld sker desværre i trafikken hvert år, og her kan det både gå ud over dig og bil. I den sammenhæng bør du derfor også have en ulykkesforsikring, så du og bilen er forsikret. Vil du komme hurtigere til læge eller undersøgelse, end det offentlige måske kan tilbyde på det aktuelle tidspunkt, er det en god idé at vælge en sundhedsforsikring. Det anbefales i øvrigt at tage en rejseforsikring, hvis nu der sker en skade i udlandet.

Du kan se prisen på en forsikring for de vigtige nævnte områder her: https://www.codan.dk/privat/forsikringer/beregn-pris.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.