Sådan ansætter I den rette medarbejder

uhc

uhc

Hvis virksomheden kommer til den konklusion, at den må afskedige medarbejderen, vil der typisk følge en opsigelsesperiode, der skal findes ny medarbejder og foretages en ny oplæringsperiode, som alt i alt er omkostningstungt. Hvis virksomheder får mere fokus på rekruttering af medarbejder, kan virksomheden vinde meget økonomisk og rent arbejdsmiljømæssigt, hvor der ikke kommer for meget forvirring blandt nuværende medarbejdere.

Brug Search and Selection

Rekrutteringsbureauet Unique Human Capital anbefaler virksomheder at benytte sig af processen Search and Selection. Der er et stort arbejde forbundet med at finde den rette kandidat til den aktuelle stilling, som mange virksomheder undervurderer. Unique Human Capital er sparringspartner til virksomheder ved rekrutteringsprocesser, og bureauet mener, at den omtalte proces er den mest hensigtsmæssige for at vælge den rette medarbejder. Denne proces foregår således:

  • Først fastlægges der en kommunikationsplan i samarbejde med virksomheden
  • Der foregår et tæt samarbejde mellem virksomhedens rekrutteringsleder og HR-afdelingen i søgningsfasen, jobsamtaler og så videre
  • Virksomheden får tilknyttet et team af konsulenter, researchere samt supportere til hver opgave

Unique Human Capitals opgave er blandt andet at udfordre kunden ved at stille de rigtige spørgsmål og blive enige med virksomheden om en fælles forståelse for den kommende medarbejder. Derved hjælper bureauet med at finde det rigtige kandidatfelt, som passer til virksomheden.

Det får I ud af forløbet

Ved dette forløb, får I som virksomhed en målrettet løsning, som har taget højde for jeres behov samt markedssituationen. Et rekrutteringsbureau er specialiseret i rekruttering, hvormed de benytter gennemtestede og dokumenterede processer, som er effektive. Kunden vil hver uge få tilsendt en opdatering om, hvor i forløbet rekrutteringsbureauet befinder ifølge firmaet Unique Human Capital. Desuden har bureauet kyndige searchere, som har et solidt branchekendskab og kan derfor finde kandidater inden for mange brancher.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.