Skab wellness i hjemmet og kom lettere igennem mørke tider

lendme

lendme

Det kommer an på, hvad man gør det til. For hvad hvis du kan se frem til et karbad, hvor du kan nyde en god bog? Eller et fodbad? Eller måske en god kop kaffe at stå op til, inden arbejdet kalder?

Find potentialet i de mørke vintre måneder

Det behøver ikke at være lig med depressive symptomer, bare fordi efteråret og vinteren træder ind. Tværtimod. For du kan gøre det fantastisk at nyde efteråret og vinteren, så du nærmest ikke ønsker, at det skal være sommer igen. Du kan med fordel se ind i at skabe en wellness atmosfære i hjemmet, som gør det lækkert at være indendørs. Du kunne for eksempel renovere dit badeværelse. Det vil koste dig penge at gøre det nu og her, men på den lange bane, vil det være det hele værd. Har du ikke pengene med det samme, kan du låne penge. Læs mere om at låne penge på: https://lendme.dk/laan-penge og bliv guidet til lån her.

Sådan kan du forvandle badeværelset til et wellness rum

Et badekar af en art vil være en af de vigtigste dele, du skal bruge, hvis du vil have en wellness stemning. Desuden ville det være perfekt med en vindueskarm, hvor der kan stå duftlys i og måske være en udsigt til naturen. Sørg for at have badesalt, som kan komme i badekaret og gøre, at huden føles som englehud. Derudover kan du anskaffe dig et fodbad, hvor du kan rengøre og blødgøre fødderne i efter en lang arbejdsdag. Skal du ramme den helt rette wellness atmosfære, bør du have afslappende musik såsom lyden af havets brus. Tag en kop te og en bog med i badet og sid til, du er helt mør. Det kan give dig mere energi i den mørke tid.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.