Derfor kan det betale sig at benytte et professionelt oversættelsesbureau

etranslate

etranslate

Derfor er det i stigende grad væsentligt at kunne kommunikere med potentielle udenlandske kunder og medarbejdere – både så virksomheden fremstår troværdig i en international sammenhæng, men også så kommunikationen bliver målrettet de udenlandske kunder og medarbejdere, og i sidste ende kan udvide virksomhedens kundesegment.

Her kommer bureauer som eksempelvis etranslate.dk ind i billedet. Bureauet har over 1500 oversættere tilknyttet, alle med forskelligt branchekendskab, så oversættelserne rammer virksomhedens målgrupper på en målrettet måde uden sproglige fejl. De har igennem 28 år haft kunder som eksempelvis IKEA, Rambøll og GF Forsikring. De har derfor stor erfaring med professionelle oversættelser af forskellig art, eksempelvis oversættelser af hjemmesider, manualer og bøger til alle sprog.

Opbygning af internationalt brand

Når en virksomhed har valgt at satse på et internationalt marked, og derfor skal brande sig på den internationale scene, kommer oversætteren ofte på banen. Hans eller hendes job er at hjælpe med at formidle virksomhedens værdier, budskaber og dens produkter eller ydelser i en international sammenhæng – uden sproglige misere og fejlkommunikation. Alt dette er nemlig en væsentlig forudsætning for, at et internationalt marked vil finde virksomheden troværdig og professionelt, og i sidste ende overveje at benytte deres produkter eller ydelser.

Målrettet kommunikation til kunden

Ved at anvende et professionelt oversættelsesbureau som nævnt ovenfor er virksomheden sikker på, at den rette information kommer ud til kunden på den mest hensigtsmæssige måde. Selvom de fleste i dag kan begå sig på engelsk og muligvis andre sprog i en eller anden grad, er det ikke altid ensbetydende med, at de har et dækkende ordforråd i forhold til den givne branche. Derfor tilbyder mange oversættelsesbureauer oversættere, der har stort branchekendskab. Eksempelvis har etranslate.dk oversættere tilknyttet med særlig indsigt i f.eks. jura, byggeri og anlæg, IT og teknologi og mange andre brancher.

Udvide kundesegmenter

I tråd med de to andre punkter, kan et oversættelsesbureau hjælpe en virksomhed til at udvide sine kundesegmenter og dermed deres markedsandele. Det kan de ved at hjælpe virksomheden over sprogbarrierer, så de kan nå de internationale kunder, de ønsker at kommunikere til. Dette punkt skal især ses i forlængelse af den andet punkt, idet målrettet kommunikation til kunderne bliver startskuddet til at udvide nye markedsandele. Herved skabes også troværdighed, og virksomheden indgyder tillid med det rette, professionelle kommunikation tilrettelagt af oversættelsesbureauet.

Et skridt foran – også på bundlinjen

Med et professionelt oversættelsesbureau bag roret på en virksomheds oversættelser, er der sørget for det hele: branchekendskab, erfaring med det pågældende sprog og kvalitetssikring. Når du vælger et oversættelsesbureau er du nemlig garanteret en høj sproglig kvalitet, og etranslate.dk har da også en statistik med hele 98% kundetilfredshed. Og god kvalitet batter – også på bundlinjen. Målrettet kommunikation, opbygning af et internationalt brand og udvidede markedsandele er alle faktorer, der med hjælp fra et professionelt oversættelsesbureau kan hjælpe en virksomhed med at vækste økonomisk.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.