Annonce: Skift hverdagen ud med en tiltrængt pause

skaerbaekcentret_feriehuse

skaerbaekcentret_feriehuse

Det sker nemt for mange, at der hurtigt i hverdagen går lidt for meget lunken havregrød, kedelige madpakker og rutinepræget kørsel frem og tilbage fra institutioner i den. Vi drømmer alle om at have overskud, til at have tid til hinanden. Tid til at sætte sig ved middagsbordet om aftenen og snakke sammen – sådan rigtigt snakke sammen. De samtaler, hvor man oprigtigt lytter efter, når man spørger sit barn, om han eller hun har haft en god dag i børnehave. Eller når man spørger sin mand, om hans dag på arbejde er gået godt. Men vi glemmer at lytte, for vi har tusindvis af andre tanker i hovedet. Man har selv travlt på job, og det er svært at gå tidligt nok til at hente børnene i børnehaven i rette tid, så de ikke endnu en gang er de sidste, der bliver hentet. Det er svært, hvad man skal gøre ved det, for tid kommer der jo ikke mirakuløst mere af. Men der er én ting, der med garanti vil afhjælpe problemet; tag på en miniferie!

Miniferie hele familien vil elske

Det kan hurtigt virke uoverskueligt for både kalenderen og pengepungen at snakke om ferie, men faktisk behøver det ikke være hverken tidskrævende eller særligt dyrt. Hvis du og din familie vælger en miniferie fremfor en fuld længde ferie, og hvis I samtidig vælger at gøre det herhjemme i Danmark, så er det hele pludseligt meget mere overskueligt – og mindst lige så godt! Det kræver nemlig ikke flere uger at lade batterierne op, for en miniferie kan sagtens gøre det, og der vil være stor forskel på jeres hverdag før og efter. Det er godt for både store og små i familien at tage et afbræk fra hverdagen en gang imellem.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.