Sådan tager du på den perfekte ferie

luarway

luarway

Om du skal på charterferie, på jordomrejse, afsted alene, med din partner eller familien, vil der altid være nogle ting, der er gode at have med og nogle ting, der er gode at have in mente inden du tager afsted – især hvis du skal have den helt perfekte ferie. Læs herunder 10 gode råd til dig, der gerne vil afsted og have det så rart som muligt og læs også hvorfor, det er en god idé at huske en valutaomregner på din rejse.

6 gode råd til din rejse

  1.   Vælg en destination, du virkelig ønsker at tage af sted til. Det er vigtigt, at hver ferie tæller, også selvom du ikke har masser af penge på det tidspunkt, og hvis du kigger dig godt om, vil du opdage, at der findes mange billige rejser rundt omkring på nettet.
  2.   Undersøg stedet på forhånd. Du får meget mere ud af din ferie, hvis du vælger at læse lidt info om stedet, lærer et par ord på destinationssproget og finder ud af, hvad du ønsker at se, når du er afsted. Det gør også det hele endnu mere spændende!
  3.   Giv plads til alle på ferien. Hvis du rejser alene, skal du bare gøre, som du ønsker. Men hvis du har din partner, din familie, svigerfamilie, veninde, børn eller andre med – så husk lige, at de skal have det lige så rart som dig.
  4.   Husk pas, penge og papirer. Det et råd, der holder hver gang, og hvis du siger det højt til dig selv et par gange, så du husker de 3 ting, kan ferien ikke gå helt galt.
  5.   Pak let. Det er lettere sagt end gjort, men hvornår har du sidst brugt den røde top eller de gule speedos? Tag så lidt med som muligt, du får ikke brugt halvdelen af det, og det gør også selve rejse sjovere (og lettere!).
  6.   Læg et budget på forhånd. Det er helt fint at gå ”all in” på sin ferie, men for en sikkerheds skyld er det en god idé at lave bare et lille budget på forhånd. Hav også altid en valutaomregner på hånden (læs mere nedenfor), så du ikke snyder dig selv.

Husk en valutaomregner

Når du skal ud at rejse, vil der uden nogen tvivl være en anden valuta, end den du kender herhjemme. Derfor er det virkelig smart at sørge for at have en valutaomregner på hånden hele tiden, hvis det kan lade sig gøre – og det kan det. Du kan nemlig hente en valutaomregner til din telefon, så du på alle tidspunkter på din ferie kan finde ud af, hvor meget det hele koster i forhold til den valuta du kender fra Danmark.

Det kan gøre meget for dit budget, og du kan meget hurtigere blive bevidst om, om noget er overpris, eller det er helt overkommeligt. Hvis du ønsker at vide mere, kan du klikke på dette link: https://lunarway.com/da/valutaomregner.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.