Skal du have ny bolig?

Boligkøb

Boligkøb

Fordelene ved en køberrådgiver

Det er en lang proces, når man skal have en ny bolig. Der er mange ting, man skal tage hensyn til, og man skal holde et solidt overblik hele forløbet igennem. Derfor skaber det stor tryghed, hvis man har en køberrådgiver med igennem hele forløbet. Når du har fundet den helt rigtige bolig, der passer til din økonomi og dine behov, skal du naturligvis kigge alle dokumenter igennem, og det er altså blandt andet her, at det kan være en rigtig god idé at få køberrådgivning. På den måde er du nemlig sikker på, at alle dokumenter er i orden. Herefter starter forhandlingerne, og her kan din køberrådgiver hjælpe dig med at få den bedste pris. Men der er altså flere ting, der spiller ind under forhandlingerne. Det er blandt andet også her, at det fastlægges, hvilken dato du kan overtage boligen fra. Det er ikke direkte med sælger, der forhandles. Det går igennem sælgers ejendomsmægler, og derfor er det også naturligt, at du ligeledes har en erfaren på området med, der kan forhandle fra dit perspektiv. Så snart handlen er på plads, skal alle dokumenter tjekkes igennem, inden de endelige kan godkendes – og er handlen altså gennemført. Ved overtagelse af din nye bolig, skal der laves en refusionsopgørelse, hvilket består af et regnskab mellem dig som køber og sælgeren. Refusionsopgørelsen vil din køberrådgiver ligeledes tage sig af.

Find din kompetente køberrådgiver hos BoligRaadgiver

Der er altså mange gode grunde til at vælge køberrådgivning. Udover det faktum, at du vil have en, der er uddannet inden for området, at sparre med igennem processen, vil du også blive forsikret om, at du rent faktisk ved, hvad det er, du køber. Der er mange dokumenter, der skal stemme overens, og det kan være svært at finde hoved og hale i det, hvis ikke man er uddannet eller har erfaring med at formidle sådanne dokumenter. Hvis du har en køberrådgiver, vil du også have større sandsynlighed for at undgå uforudsete udgifter, da køberrådgiveren 9 ud af 10 gange opdager disse. Hos BoligRaadgiver er det sågar også erfarne ejendomsmæglere, der rådgiver dig omkring dit boligkøb, og dermed kender de altså processen ud og ind – og de kender også til sælgers perspektiv, hvilket giver dig en komplet rådgivning. Så ønsker du rådgivning og en mere tryg oplevelse ved boligkøb? Så klik forbi BoligRaadgivers hjemmeside. Læs mere om rådgivning ved boligkøb her.

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.