Kunder kan se mulighederne for din virksomhed gennem brochurer

At skabe en god oplevelse for dine kunder kan skabe mere vækst i din virksomhed. Så hvis du direkte eller gennem samarbejdspartnere kan bidrage til, at familier får en minderig ferie, giver det forhåbentlig tilfredse og tilbagevendende kunder. Du kan gennem diverse brochurer fremlægge, hvilke muligheder dine kunder har med din virksomhed.

God præsentation

Familier, der har valgt en ferieoplevelse hos din virksomhed, kræver en minderig og god oplevelse. Det kan være dine kunder har den mulighed at møde op i en reception eller på anden vis komme i fysisk kontakt med dig eller dine medarbejdere. Hvis det sker over en skranke, kan du eksempelvis lave en god præsentation af dine samarbejdspartneres arbejde eller din egen virksomhed gennem brochurer. Der er mange forskellige brochureholdere, som kan hjælpe dig godt på vej.
Her kan du se nogle af de valgmuligheder, du kan finde online:

  • Brochureholdere til A4, A5, A6
  • Brochurestandere til gulv
  • Bordmodeller

Online bestilling

Om du vælger brochureholdere til et bestemt format og ønsker flere af dem, hvis du også skal promover dine samarbejdspartnere, er helt op til dig og din måde at lave en god præsentation.
Du kan også vælge at investere i brochureholder, som er beregnet til gulvet. Det giver eksempelvis mere plads på skranken, men også en bedre mulighed for at inddele diverse brochure i eventuelle temaer i brochurestandere til gulvet.
Du kan også vælge at udsmykke din skranke med en brochureholder dertil. Der findes bordmodeller med karrusel, hvor der for kunderne er mulighed for at dreje holdere rundt og finde den brochure, de finder interessant.
Det kræver ikke meget tid af dig, og du kan nemt og hurtigt lave en online bestilling til din næste brochureholder.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.