Iværksættere i vild vækst

Århusiansk makkerpar får kæmpesucces i populær programserie

I programmet lykkedes det dem at overvinde kongen af Hummel, Christian Stadil, til at investere 2 millioner kroner, hvor Jesper Buch, kendt fra Just-Eat og Tommy Ahlers, som stod bag Zyb, hver især investerede en halv million. Den ide, som skaffede dem millioninvesteringer, var opfindelsen af produktet, ’Razor Pit’, hvor man, i stedet for at smide sine barberblade ud efter man har brugt dem, kunne genbruge dem ved at slibe dem. Denne opfindelse syntes panelet var genialt, hvor makkerparret derudover ejede flere forskellige webshops, som blot fik interessen hos panelet til at stige yderligere.

Deltagelse i ’Løvens hule’ gav dem på blot få år vækst på 100 procent

De to iværksættere ejer virksomheden ’Firtal’, som b.la. består af Danmarks største salgsportal for helseprodukter, helsebixen.dk. Efter deres deltagelse i programmet blev virksomheden fem gange så meget værd, og deres forretning kører nu strygende, hvor omsætningen steg fra lige godt 40 millioner kroner til i 2016 at være på 80 millioner. Selvom det i den grad kan klassificeres som en succeshistorie, har de to iværksætte alligevel skulle holde tungen lige i munden. Det er især nemt at miste fokus med al den nye interesse, der er kommet for dem i pressen, og her er det uhyre vigtigt at huske på grundstenen i en virksomhed, hvilket er, at man skal have den til at løbe rundt.

Tænker 10 år frem i tiden

Hvor det førhen blot var muligt at tænke 1 år frem i tiden, ser virksomhedens fremtidsudsigter nu helt anderledes ud, og det er blevet muligt at tænke meget større. Dette er noget, som mange iværksættere i forskellige erhverv drømmer om, men kun de færreste får mulighed for. Det kræver blod, sved og tårer – og måske en lille smule held, og det har makkerparret fra Aarhus bevist, at de har.

Kamp om opmærksomheden

Også på boligindretningsområdet ses der i dag stor vækst, og flere iværksættere og designere kommer med deres eget bud på nutidens trends. Det er dog en svær branche at slå igennem i, og der er mange om buddet. Der ses en enorm efterspørgsmål på design, fordi danskere er blevet mere opmærksomme på, hvad de vil have ind i deres hjem, hvor det gerne skal reflektere deres helt egen personlige stil. Der findes mange forskellige websites, hvor det er muligt at lede efter boligindretning, se f.eks. her, som er en hjemmeside, hvor det er muligt at finde alt lige fra belysning til køkkentilbehør. En anden ting som er essentiel for at sætte prikken over i’et i sit hjem er plakater, som er en god og billigere måde at dekorere på. Fordi konkurrencen på dette område er stor, findes der utallige af hjemmeside, hvorpå man derfor bliver nødt til at researche for at finde frem til den, som passer bedst til sine behov og ikke mindst sin pengepung.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.