Anmeldelse af måltidskasser – få mad leveret til døren

måltidskasser

måltidskasser

. Med måltidskasser slipper vi nemlig for at handle ind, ligesom vi får serveret opskrifter, alle kan finde ud af. Overvejer du selv at blive en del af bølgen og nyde godt af det populære koncept, kan du læse med her, hvor vi laver en lille anmeldelse af måltidskasseudbyderne, men vil du hellere læse en test af måltidskasser, hvor der er fokus på indholdet og kasserne, kan du klikke på linket her.

Få et stort udvalg og friske råvarer hos RETNEMT

I vores første anmeldelse af måltidskasser ser vi nærmere på, hvad RETNEMT tilbyder. Hos dem finder du over 600 retter, hvorfor der nok skal være noget, som falder i din smag, hvad enten du kan lide vegetarmad, kylling, rødt kød, fisk eller noget helt andet. Deres side er overskuelig, og du finder hurtigt den kategori, du passer ind i. Ydermere kan det nævnes, at de har fri fragt ved bestillinger over 600 kr., og hos dem kan du ligeledes se frem til de bedste råvarer hver gang, da næsten alle deres løsninger er økologiske. Så vil du have et meget stort udvalg af bedste kvalitet, skal du rette blikket mod RETNEMT.

 

AARSTIDERNE – stort fokus på økologi

En virksomhed med omtanke for og fokus på råvarerne er i den grad, hvad du finder her. For det første udvikler de alle deres opskrifter i Nordjylland, og i hver af dem er der fokus på, at du som forbruger skal have de absolut bedste råvarer, hvorfor alt er økologisk. AARSTIDERNE er specielt kendt for deres udsøgte vegetarkasse, som gør hvert måltid til en unik oplevelse af smagsnuancer. Derudover har de stort fokus på at lave simple opskrifter, så selv de små kan være med til madlavningen. AARSTIDERNE er kort sagt oplagt til dig, der vil hygge omkring madlavningen med familien, men også til dig, der vil have de bedste råvarer hver gang.

Få smagen af bølgen blå med SKAGEN FOOD

Næste anmeldelse af måltidskasser bringer os til Skagen, hvor du kan nyde fisk ud over det sædvanlige. Deres helt store fokus og vision er nemlig, at du skal have muligheden for at få frisk fisk serveret til aftensmad. Du ved sikkert godt, at fisk kan være en hård omgang at tilberede, men hos SKAGEN FOOD er de eksperter på området, hvorfor dine opskrifter er så udførlige, at du hver gang vil kunne lave den bedste fiskeret. En af deres mest eftertragtede måltidskasser er ”SkagenKassen”, hvor alt er 100 % økologisk. Måltidskassen er en sund omgang aftensmad, der kombinerer alt det bedste fra bølgen blå. Vil du altså have den absolut bedste oplevelse med fisk, skal du rette blikket mod SKAGEN FOOD.

Ovenstående er en kort anmeldelse af de mest populære måltidskasseudbydere, og det er bestemt virksomheder, du skal tjekke ud, hvis du vil have mad til hoveddøren.

Måltidtildøren.dk har en stor oversigt med danske måltidskasser her, som du kan dykke dybere ned i, hvis du vil finde de bedste tilbud på måltidskasser. Alle dine muligheder bliver nemlig sat op over for hinanden på en overskuelig måde, så du altid træffer det bedste og mest oplyste valg.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.