Tøj til legerige stunder

Der er legetøj fra alle opbevaringskuffer i værelset. Fantasiuniverset kommer til udtryk gennem legen, og netop de kreative stunder giver kompensation for det tilredte gulv. Det kan også være, dit barn endnu ikke kan gå og formå at få legetøjet til at være overalt, da de små fødder kun bliver bevæget af knæerne, som kravler rundt. Uanset hvor gammel dit barn er, kræver legerige stunder komfortabelt tøj.

Motiver og farver

Der er uendelige mængde af forskelligt børnetøj på internettet og i fysiske butikker. Du kan finde tøj, som tilpasser sig dit barns behov, uanset om ønsket er bukser elle kjole. Også udtrykket af tøjet kan variere, men med det svenske børnetøjsbrand Mini Rodini er du sikker på at få tøj med forskellige motiver og farver. Motiverne kan være alt fra hunde og katte til fugle og heste. Dit barn kan altså tilbringe legerige stunder i tøj, der er komfortabelt, i den ønskede farve og med de motiver, som de ønsker. Motiverne og farverne på tøjet kan også inspirere til mere fantasifyldte børneværelser og kreative børnehjerner.

Størrelser til familiens yngste

Med motiver og farver i børnehøjde er det også gældende for størrelserne på Mini Rodinis tøj. Det er børnetøj til familiens yngste medlemmer fra størrelse 74 til og med størrelse 122 – de helt små til større medlemmer. Du kan altså iklæde dine piger hver sin kjole, som har hver sin farve, men med samme motiv. Og om du står og mangler en flyverdragt til de koldere temperaturer her i Danmark eller en badedragt til vinterferiens sydlige himmelstrøg, så kan du finde det meste på nettet.
Gør dig overvejelser omkring, hvilket tøj dit barn har brug for, når det skal udfolde sine legerige stunder. Det skal være komfortabelt, smart og ikke mindst praktisk, når det havner i vasketøjskurven igen.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.