Rens dine fliser i stedet for at købe nye

algekvit2

algekvit2

Mange danskere har en have og en terrasse, men det er de færreste, der finder direkte glæde ved at vedligeholde disse områder. Mange kan nikke genkendende til at kigge ud i haven og se alt ukrudtet, der spirer op forskellige steder, og fliserne der bliver grønnere og grønnere for hvert år der går. Mange overvejer at få lagt nye fliser, når de gamle er blevet for grimme, men det kan ofte blive en dyr omgang. Mange prøver også at rense fliserne selv med en højtryksspuler, men har man ikke den rigtig teknik, kan man faktisk nemt komme til at ødelægge fliserne.

Med en professionel fliserens bliver dine fliser rigtig pæne at se på igen, og så er det også mere skånsomt mod dem.

Hvordan virker fliserens?

Rensning af fliserne foretages med specialudsyr, der skånsomt fjerner al uønsket belægning på overfladen. Herefter desinficerer man fliserne med et middel, som trænger ned i fliserne og fjerner dybereliggende alger. Desinficeringen forebygger også fremtidig uønsket belægning på fliserne.

Fliserne skulle nu gerne være så gode som nye. Det er en simpel proces og er langt billigere end at skulle skifte fliserne ud. For at holde fliserne pæne og rene i længere tid, anbefales det, at man efter rensningen får fliserne imprægneret. Imprægnering beskytter mod fremtidige belægninger, samt beskytter fliserne mod syreregn.

Hvis du gerne vil afprøve fliserens, inden du bestiller det til hele din terrasse eller indkørsel, kan du få en gratis prøve på fliserens, hvor du kan teste på et lille område og se, hvor rene fliserne bliver.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.