Tips til at holde den perfekte sommerfest for firmaet

Så skal du begynde at planlægge allerede nu, for at sikre dig at alle kan komme, og at alt fungerer. Du har måske gjort dig overvejelser om, hvor og hvordan firmafesten skal afholdes, men er lidt tom for ideer? Så er der hjælp at hente. Du kan forhøre dig hos diverse restauranter, men et sted, der dagligt afholder events, er måske et endnu bedre bud. Hvis du ønsker at holde den mest vellykkede fest, er det i hvert fald en fordel at gå til professionelle arrangører.

Lækre omgivelser giver god stemning

Vil du have den bedste stemning til din sommerfest, skal der være styr på tingene, og du skal selv være i godt humør. Derfor er det også en god idé at vælge et sted, der ikke er de vante arbejdsomgivelser. Så bliver stemingen lidt mere afslappet, og I kan fokusere på at hygge jer med hinanden i stedet for at tænke på arbejde. Et sted som Cirkusbygningen har eksempelvis et helt andet udtryk end de fleste arbejdspladser, og kan være med til at give en eventyrlig sommeraften med dans til langt ud på natten. De har erfaring med firmasommerfester, hvor der er alt lige fra velkomstdrinks til lækker 4-retters menu, og – hvis man ønsker det – natklub med DJ.

Vælg et tema og god underholdning

Skal din sommerfest for firmaet være helt gennemført kan du vælge noget godt underholdning til aftenen eventuelt som en overraskelse. Det vil give dine medarbejdere en følelse af forkælelse og de vil føle sig værdsat af deres arbejdsgiver. Det er altid med til at øge trivslen på arbejdspladsen – og så kan du måske holde på dine medarbejdere i længere tid!

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.