Drømmer du også om lange og fyldige øjenvipper?

lange

lange

 Vipper som kræver en del viften med mascarabørsten hver evig eneste morgen for at åbne dine øjne op. Kigger du i butikkernes skønhedsafdelinger, hos kosmetologer, på Instagram eller i webshops på nettet, er du sikkert også stødt på ordet: vippeserum. Men hvad er vippeserum, og virker det virkelig også på dig? 

Øjenvippeserum: Hvad er det?

Bruger du en vippeserum, skulle resultatet gerne være lange og fyldige vipper der buer perfekt ud fra øjet. En vippeserum fungerer sådan, at den påføres langs vippekanten foroven og forneden, som du kender det med en flydende eyeliner. Dette skal gøres en enkelt gang dagligt, gerne som en del af din aftenrutine, når du har taget din makeup af og renset dine vipper for mascara. Det, en serum gør, er, at den forskynder processen, hvor vipperne vokser sig længere og mere fyldige. Samtidig kan det virke ved at forlænge dine vippers levetid, så der går længere mellem, at de falder af. Derfor er det vigtigt at vælge en serum som er rig på peptider og antioxidanter, som er med til at stimulere væksten på dine vipper, blandt andet ved at styrke dannelsen af keratin.

Derfor skal du bruge en vippeserum på dine øjenvipper

Helt fra naturens side har de fleste af os korte og lyse vipper. For mange betyder dette, at vi altid bruger mascara. Her er vippeserum en løsning, da du får naturlige, lange og fyldige vipper, fordi en serum tilføjer vitaminer til dine vipper – og dermed droppe mascaraen i hverdagen. For andre er en vippeserum en løsning i stedet for at bruge falske øjenvipper. Falske øjenvipper koster tid og penge, og ser sjældent så naturligt ud, som når du bruger en serum på dine naturlige vipper i stedet. Med serum kan du få præcis samme fyldige effekt som med falske øjenvipper. En tredje grund til at bruge vippeserum kan være, hvis du har fået lash extensions. Med lash extensions påføres der ekstra vipper og lændge. Dette kan have konsekvenser for dine naturlige vipper som kan knække eller falde helt af. Har du fået lash extensions og oplevet disse konsekvenser, kan det være en idé at starte på en serum, så du hurtigt kan få dine naturlige vipper tilbage – mere fyldige og længere end nogensinde før. 

De gode tips 

Vælg altid en serum der er fri for olie, parabener og hormoner, så du passer bedst på dine vipper, hud og krop. Det kan desuden anbefales, at du bruger en serum uden kunstig parfume. Det er desuden vigtigt, at dine øjne ikke svier, når du påfører din serum, så du passer bedst muligt på dig selv, da øjnene er et meget sart område. Når du begynder din proces med øjenvippeserum, er det vigtigt, at du er en smule tålmodig. Der skal gerne gå omkring seks til otte uger, før du for alvor begynder at se et resultat. Det maksimale resultat vil derimod være på dine vipper efter omkring 16 ugers brug.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.