Overvejer du at starte en ny virksomhed? Læs med her

sondagsavisen.dk---geniads.com

sondagsavisen.dk---geniads.com

Hvad ønsker du at lægge vægt på? Hvilken slags virksomhed skal det være? Det er ikke noget, som man lige pludselig vælger at gøre. Det er noget, der skal være gennemtænkt, og det vil også blive dyrt. Du skal derfor have tænkt igennem, hvordan du vil reklamere for dig selv, og hvordan vil du skaffe kunder? Det er vigtigt at have styr på det grundlæggende i din virksomhed. Hvis du skaber dig en base, så skal det hele nok komme.

Overvej Facebook-Ads

Der er ufatteligt mange danskere, der hver dag tjekker sit Facebook feed. De skal følge med i, hvad der foregår, og om naboen nu har fået den nye hund. Dette sted er et oplagt sted at finde nye kunder. Du kender det godt selv, at der lige dukker en reklame op for en jakke, der minder om den, som du havde kigget på tidligere. Du klikker på reklamen. Du kigger lidt på hjemmesiden, og så ender du faktisk sommetider med at købe jakken. Læs mere om Facebook-Ads her.

God kommunikation med kunder

Det er en overvejelse, der er vigtigere, når du har startet din virksomhed. Men det er vigtigt at have en god kundekontakt. Det er vigtigt, at hvis der sker en fejl med noget i kundens ordre, eller kunden har misforstået noget, at i stadig kan beholde en god kontakt. Det giver kunden lysten til at bestille noget på din hjemmeside igen. Du kender det selv, at du aldrig vil bestille fra en hjemmeside igen, hvor du har oplevet en dårlig kundeservice eller en generelt dårlig service. Kunder skal føle sig oplyst, og de skal føle sig taget af, hvis der opstår et problem. Ellers er det nemt for kunden at finde en anden hjemmeside.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.