Giv selvtilliden et boost

Det kan være store som små ting og er nogle gange heller ikke til at sætte en finger på. Uanset hvad det er, så kan det have en stor betydning for din selvtillid, og det kan være med til at lægge en dæmper på humøret og lysten til at indgå i aktiviteter. Der findes dog en række måder, hvorpå du kan styrke selvtilliden og fokusere på alle de smukke og positive ting frem for det, der nager dig. 

Gør huden frisk og ungdommelig

Om du gennem årene har tilbragt lidt for mange timer under solen eller blot føler, at alderen begynder at sætte sine spor på huden i ansigtet, så kan dette påvirke din selvtillid. Huden har måske mistet glansen og kan begynde at se grålig og træt ud i stedet. Det er efterhånden ikke ualmindeligt at søge professionel hjælp til sådanne udfordringer, og det kan give et hurtigt resultat til dig, der ønsker det. Restylane er en af de mere naturlige former for skønhedsbehandlinger og bringer substans tilbage til ansigtet. Det er en måde at komme rynker til livs og tilføje volume og blødhed til de steder, der trænger. Restylane er ikke permanent, og du binder dig derfor ikke til et specifikt udseende, hvis du om et par år genopliver kærligheden til rynkerne. 

Forny smilet med et tandlægebesøg 

Når man indimellem oplever et knæk på selvtilliden, så påvirker det i høj grad humøret og lysten til at smile. Dette er en skam, da smilet er noget af det smukkeste ved os alle. Netop smilet er derfor også et oplagt sted at sætte ind, hvis du ønsker at booste selvtilliden op igen. Måske har du et par skævheder i tandsættet eller kaffe og te blot har sat sine spor på fortænderne, så kan et tandlægebesøg gøre underværker for lysten til at smile. Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet tilbydes både tandrensninger, tandblegninger og keramiske kroner, så du kan få den rette assistance til netop dine tænder. 

Meld dig på et yogahold 

Hvad enten dine selvtillidsproblemer har rod i en utilfredshed med kroppen, ansigtet eller noget helt tredje, så kan yoga være et forsøg værd til forbedring. Yoga har til tider ry for ikke at være hårdt nok eller for kun være et sted til meditation og selverkendelse. Der findes dog flere forskellige former for yoga, og der findes i den grad yoga, der nok skal give dig sved på panden. Bevægelse og fysisk udfordring er en god måde at fjerne tankerne fra hvad end, der går dig på. Man tvinges til at være tilstede i træningen, og yoga er ikke en undtagelse med udfordringer på både balance, styrke og koordination. Derudover kan yoga, med sit ofte rolige tempo, øge din kropsbevidsthed, og du har ro til at mærke, hvad kroppen er i stand til. Alt sammen kan dette være med til at forstærke din glæde til kroppen og alt, hvad den kan.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.