Sådan kan du gøre mere ud af dig selv til hverdag med minimum besvær

Det kan være at gøre børnene klar til skole eller institution eller blot få stået op og spist morgenmad inden arbejdstid. Mange ærgrer sig senere på dagen, når man får kigget ned af sig selv eller i spejlet, over man ikke lige fik gjort sig lidt pænere. Her kan du få nemme tips, du kan bruge allerede i morgen.

Tag badet aftenen inden

Hvis du døjer med stressede morgener, hvor du ikke har tid og overskud til at gøre noget mere ud af dig selv, er der en række ting, du kan gøre både for at få mere tid men også for at øge sandsynligheden for, at du kommer ud ad døren pæn og præsentabel til, hvad dagen måtte indebære.

En nem og hurtig ændring er at tage badet om aftenen i stedet for om morgenen. Det er en tidskrævende post at skulle tage bad, tørre hår og pleje kroppen efterfølgende, og derfor kan du ligeså godt gøre det om aftenen i stedet.

Hvis det handler om, at dit hår sidder bedst, når du har badet om morgenen, kan du tørre dit hår, inden du går i seng og lave en løs hestehale eller fletning. På den måde sidder dit hår også pænt til morgen.

Læg dit tøj frem

Det kan være besværligt og svært at finde ud af, hvilket sæt tøj man vil have på til dagen om morgenen, når hjernen i forvejen koncentrerer sig om alt muligt.

Det er en god ide at finde tøjet frem om aftenen til næste dag. På den måde kan du nemt tage det på, og du er sikker på, at det passer godt sammen og er flot i denne kombination.

Ved at tænke over dit tøj aftenen forinden slipper du for at få klarsyn senere på dagen, eller når du er kommet frem til arbejde, og du indser, at det slet ikke passer sammen alligevel.

Hav nogle faste smykker, du altid kan tage på

Smykker gør en kæmpe forskel på dit udseende. Man ser pænere og finere ud, når man har øreringe i, ringe på fingrene, halskæder og armbånd på. Det er bare noget, man godt kan glemme om morgenen.

Derfor er det en god ide at lægge en flot kombination af smykker frem aftenen forinden ligesom med tøjet. Hvis du lægger smykkerne frem på spisebordet, kan du ikke undgå at se dem og blive husket på, at du skal tage dem på inden afgang.

Vælg nogle smukke og billige smykker, som passer til mange forskellige udtryk og anledninger, så er du sikret godt.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.