Der er en elcykel til alle

Måske er du allerede godt i gang, og du vil gerne holde ved den gode vane, det er at springe på jernhesten. Der er bare det ved at cykle, at det ikke altid er lige nemt at gøre.

Der skal mere end gode intentioner til, før du kommer afsted. Nogle gange er der modvind, og så er der altså langt, hvis du har flere kilometer til arbejdspladsen. Det kan også være en bakke, der giver dig syre i benene og lyst til at trække. Men så kommer du for sent. Sidst, men ikke mindst, er der skader og skavanker. Knæproblemer er især drilske, når du gerne vil cykle. Der er dog godt råd. Elcykler gør det nemt at bevæge sig rundt. Og så er der en elcykel til dig, lige meget hvem du er.

Lad motoren hjælpe dig, når det er svært

Elcykler fungerer således, at du egentlig cykler, som du normalt vil gøre. Når du så oplever vanskeligheder med at komme fremad, så trykker du på en knap ved styret, og så hjælper motoren dig med at komme afsted. Det kan være, du bare skal have lidt ekstra kraft op ad en bakke eller i modvind. Fordelen er også, at du kan bruge den ekstra kraft, når du oplever smerter.

Fra elegante bycykler til hardcore maskiner

Forskellen på dig og de andre cyklister handler om, hvor meget I ønsker at cykle. Det kan være, du bruger cyklen til at tage turen til og fra arbejde, og du på den måde sparer både dig selv og miljøet for brændstofomkostninger. Det kan også være, du bruger den til at tage ud til din familie i forstæderne eller nabobyen, og du derfor har brug for mere power og kapacitet. Der findes elcykler til begge typer og det, der er i mellem.

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.