Find den perfekte guldbryllupsgave til parret der har det hele

Et par der har været sammen så længe, har nemlig ofte samlet mere eller mindre alt, hvad de har brug for. Derfor er der brug for, at du tænker lidt ud af boksen. Der findes et utal af utraditionelle og forskellige ting, som du kan give i guldbryllupsgave. Det gælder bare om at finde lidt inspiration hertil.

En oplevelse for livet

Du kan næsten være sikker på, at det pågældende par ikke mangler noget materielt. Derfor kan det være en god ide at give en oplevelse. Oplevelser kan man nemlig aldrig få for mange af. Hvis du har en meget nær relation til parret, kan du blandt andet vælge at give dem en rejse – enten med dig og din familie eller en rejse til kun de to. 

En rejse er ikke den eneste form for oplevelse, du kan give dem. Du kan blandt andet give dem et gavekort til øl- eller vinsmagning, en tur i biografen, et gavekort til en lækker restaurant, en weekendtur eller noget helt andet. Mulighederne er mange, og hvad der er bedst at vælge kommer an på, hvem de to er som personer, og hvad de nyder at kaste sig ud i.

Lidt ekstra luksus i hverdagen

Selvom de måske har alt, hvad de har brug for, skader det ikke at opgradere nogle af disse ting til lidt mere luksus. Det kan være, at de har en kaffemaskine, men at den efterhånden både er dårlig og ineffektiv. I sådan et tilfælde kan du købe dem en ny kaffemaskine. 

Hvis de er glade for vin, kan du også vælge at købe et vinkøleskab til dem. Selvom det ikke er noget, som de står og mangler – eller vidste at de manglede – kan du være helt sikker på, at de vil blive både overraskede og glade for sådan en gave.

Personligt frem for alt

En tredje ting du kan vælge at give dem, er noget personligt. Det vil sige, at du giver dem noget, der refererer til dem, eller til noget som de har eller engang havde kært. Det kan være, at du har en helt særlig oplevelse sammen med dem, som du gerne vil vise dem, at der betød noget for dig. Her kan du blandt andet vælge at lave et fotoalbum eller du kan købe eller lave noget, der på anden vis henviser til denne særlige oplevelse.

Fotoalbums eller billeder generelt er altid noget, der kan vække glæde. Derfor må du ikke undervurdere sådan en gave. Giver du billeder eller et fotoalbum kan du være helt sikker på, at du kommer til at møde smil fra parret, og det er helt sikkert ikke en gave, der skal byttes. Minder og personlige gaver er noget af det bedste, du kan give – uanset om det er til guldbrylluppet eller fødselsdagen.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.