Tre gode råd til inden du vælger din nye markise

Det er en klassisk løsning, men dette gør ikke, at det ikke kan se fantastisk ud i moderne omgivelser. En markise vil nemlig skærme for den direkte sol uden at du behøver at gå på kompromis med det fantastiske naturlige lys fra siderne. Du kan altså få en masse godt dagslys i løbet af dagen, som kan gøre indeklimaet i din bygning bedre. Denne artikel giver dig tre gode råd, som kan hjælpe dig, inden du vælger en markise til din bygning, så du kan få den rigtige i første omgang. Du kan finde inspiration til forskellige markiser fra blendex.

Motor eller manuel

Der er blevet udviklet mange forskellige typer af markiser, og du kan finde et hav af dem på markedet. Derfor kan det være en god ide at overveje, inden man begynder at kigge alle igennem, om man vil have en med eller uden motor. Vælger du en med motor, kan du altså slippe for at skulle manøvrere din markise selv, og med et enkelt tryk på en knap, kan du folde din markise ud. Markiser med motor vil være dyrere end markiser uden, men dette betyder ikke, at det er den bedste løsning at vælge en uden en motor for at spare penge. 

Din bygning

Inden du går ud og køber din nye markise, er det en rigtig god ide at overveje, hvilken stil din bygning er bygget i. Dette vil komme til at hjælpe dig med at sortere mange markiser fra i din søgeprocess. Har du for eksempel en bygning, hvor du har en større terrasse, som dine medarbejdere benytter, eller har du en restaurant, hvor dine gæster kan spise udendørs, så er det en god ide med terrassemarkise. Du kan, når du overvejer en terrassemarkise, vælge imellem en med lukkede sider, en helt åben, eller en helt lukket kassette løsning. Valget er op til dig, og hvad der vil dække dine behov i hverdagen.

Kvalitet

Når du vælger en markise løsning i Danmark, er det vigtigt at huske, at den skal bestå af ordentlige kvalitetsvarer. Vejret i Danmark er i mange stunder hårde, kolde, og våde, og det er derfor ikke en god ide at gå på kompromis med kvaliteten af din markise. Kvalitet og pris hører tit sammen, når man taler om markiser, og det er derfor en god ide at være sikker på, at man har pengene til at kunne investere i en markise, som holder. Den billige løsning kan komme til at koste dig mange penge hurtigere, end hvis du vælger at købe kvalitet fra start. Det er altså vigtigt, at du stiller krav til din markise, når du er i søgeprocessen efter en ny, og derfor kan det også være en god ide at tage kontakt til en ekspert på området, så du kan tage den rigtige beslutning.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.