Er det her verdens dummeste sportsgren?

Kampsporten MMA, Mixed Martial Arts, er ret ekstrem og det samme kan siges om skydiving. Den nye sportsgren FCS står for Full Contact Skydiving og er en kombination af de to tidligere nævnte sportsgrene. To kamphaner springer sammen ud af et fly og på vejen ned slås man så. 

Indtil videre har den nye sportsgren tiltrukket en af de største stjerner fra MMA, Urijah Faber, der i videoen nedenunder fortæller, hvorfor han er begyndt at dyrke den måske mest ekstreme sport i verden. 
Redaktionen er kun bekendte med, at sportsgrenen dyrkes i Norge og USA, så der er rig mulighed for at starte en afdeling i Danmark, hvis man nu alligevel keder sig ved blot at slås i et bur eller skydive.

Se den nye, sindssyge sportsgren udført:

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.