Sådan lærer du at styre din forelskelse

Det er ikke altid, at vores følelser stormer i retningen af den rette. Er du også den, der altid forelsker dig i manden, der har problemer med at binde sig eller ham, som konsekvent er utro og taler ned til dig, så bliver du nødt til at styre dine følelser i den rigtige retning næste gang, du bliver rød i kinderne over en badboy.

– Det er ubelejligt, hvis man gentager mødet med den samme type mand. Hvis det er sket før, er den eneste konstant dig selv, og derfor bliver du nødt til at få ryddet op i det, som du skal ordne. Forelskelse er et drug, og det handler ofte om, at man ikke gider gøre sit eget personlige stykke arbejde, siger singlecoach Tania Friis.

Er du forelsket, eller er der tale om begær? På Femina.dk kan du få en guide til at kende forskel på de to begreber

Forelskelse er energi
Hun forklarer, at forelskelse er en betagelse, som basalt set bunder i energi, og at vi kan lide hinanden. Enten indtræffer den, fordi vi er på udkig efter en kæreste eller deler den samme interesse eller hobby.

De personer, vi omgiver os med, er en spejling af os selv, og den positive del af genstanden for vores forelskelse er den positive side af os selv.

– Det positive han er, kunne vi tænke os at være, så vi bliver forelskede i at kunne have det sådan selv. Han repræsenterer noget, som vi gerne vil have. En del af os inviterer til oplevelsen, selv om vi måske ikke vil have den. Kemi er ligesom puslespilsbrikker, der passer sammen, siger singlecoachen.

Her er syv ting, som kvinder hader ved mænd

Find dit lykke-dna
Derfor handler det at blive tiltrukket af den rigtige meget om at finde ud af, hvem du selv er, for ellers er det svært at vide, hvem dit rette match er. Find ud hvilke værdier, der er vigtige for dig og hvilke grundlæggende følelser, du gerne vil blive mødt på. Det er det, som man ifølge Tania Friis, kan kalde lykke-dna, og den gør det lettere at genkende den rette mand.

– Det handler om at få gjort det klart. Mange har en frygt for at gøre det klart, fordi de så vil blive skuffede, men de bliver netop skuffede, hvis de ikke gør det. Hvis vi ikke gider flere skuffelser, så skal vi være klare i sproget. Så kommer den fysiske tiltrækning længere nede i rækkerne, for du vil opleve en anden kerne og en langt dybere forelskelse, når du er afklaret, siger Tania Friis.

Her er den sikre vej til en orgasme – få guiden her.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.