“Vild med dans”-vært: Jeg vil være mere ærlig på Instagram

Som model, skuespiller og tv-vært i “Vild med dans” er Sarah Grünewald automatisk blevet en offentlig person.

Det betyder, at der er mange kvinder, der følger med i hendes liv. Det betyder, at hun har knap 98.000 følgere på Instagram. Og det betyder, at utroligt mange af dem spejler sig i hende. Som karriereorienteret, som mor og som kvinde.

Læs også på MY DAILY SPACE: Sarah Grünewald om clairvoyance 

Sarah Grünewald har taget en beslutning, der relaterer sig til de mange mennesker, der følger med på sidelinjen. Hun har proklameret, at hun vil være mere åben, ærlig og “grim” på Instagram. Hun vil være ægte.

– For mig handlede det lidt om at få min Instagram-profil et ærligt sted hen. Instagram har før været noget, jeg har brugt, når jeg har haft et pænt sæt tøj på, skulle et eller andet fedt eller havde en “se mig”-historie, jeg kunne fortælle, siger Sarah Grünewald.

Læs også på MY DAILY SPACE: Spot de falske Instagram-følgere

Indtil den dag i august, var det det, hendes følgere fik indblik i: Alle de fineste og smukkeste øjeblikke, som vi nok alle sammen er tilbøjelige til at prioritere på Instagram.

Det er også en af de to ting, Sarah Grünewald selv elsker ved mediet: Al inspirationen, der får hende til at drømme om lækre huse, rejser, træningsmotivation og sund kost.

– Men Instagram kan også få mig helt ned og tænke: “Hvordan kan de se så pæne ud hver dag og have et nyt sæt tøj, der er strøget? Hvordan har de overskud, når de har tre børn, til at lave kantareltoast til forret plus en hovedret, når jeg knap nok kan lave en bolognese uden at sætte mig helt stresset ned ved bordet bagefter?” spørger Sarah Grünewald.

Læs hele interviewet på MY DAILY SPACE.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.