Gustavs barndomsven blev dræbt: »Nogle dækker over nogle«

Tv-personlighed og ejer af FitnessNu, Gustav Salinas, gik i klasse med den dræbte Cem Aydin i 4., 5. og 6. på Skolen på Duevej.

»Vi var nære venner, indtil jeg flyttede skole. Cem og jeg hang tit ud sammen, og jeg kom også meget hos hans skønne familie hjemme på Kong Georgs Vej,« siger Gustav Salinas til minby.dk.

Læs om sagen på minby.dk: Hvorfor skulle Cem slås ihjel?

Gustav Salinas er ikke i tvivl om, at nogen må have set, hvad der skete den januaraften i 2012, hvor Cem Aydin blev tævet ihjel af otte-ti personer tæt på barndomshjemmet:

»Når sådan noget sker i Stjernen (boligkompleks på Kong Georgs Vej, Dronning Olgas Vej med flere, red.) med vinduer ud til Kong Georgs Vej kan det ikke undgås, at nogen har hørt noget. Og med så mange involverede er jeg helt sikker på, at nogen dækker over nogen,« fastslår Gustav Salinas.

Tv-vært: »Jeg skammer mig ikke over, at mine forældre begik selvmord«

Efter Gustavs skoleskifte mellem 6. og 7. klasse mistede han kontakten til Cem.

»Men jeg har flere venner og veninder, som var tætte med Cem frem til hans død. For dem vil det betyde rigtig meget, at Cems mordere bliver fundet og straffet. For slet ikke at tale om Cems familie. De må have det så forfærdeligt. Jeg ønsker, at de må få en afklaring, så Cem kan hvile i fred,« slutter Gustav Salinas.

6 unge sigtet for at dele drabsvideo: Sådan snakker du med dit barn om det

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.