5 tips til en terrasse uden rod

Fjern ukrudt og fej derefter terrasse.

Fjern ukrudt og fej derefter terrasse.

Solen skinner og terrassen trækker i én. Men alle de mentale billeder vi har om et køligt glas vin i skyggen, kan hurtigt bryde sammen, når der først skal skubbes til kæmpe bunker af gammelt skrammel, som i vinterens løb har hobet sig op på terrassen: Havestolen med hul i, børnenes plastiklegetøj – og hvad der ellers kan have fundet vej gennem den kolde tid.

Derfor skal du gå i haven i maj

Dit rod fortæller, hvordan du har det
– Rod er et direkte spejl på, hvordan vi har det indeni. Vores ydre miljø er en refleksion af, hvad der foregår inden i os. Det klassiske eksempel er, hvis man har haft et skænderi med sin partner eller føler sig stresset på arbejde, så kan det føles som en lettelse at gå hjem og få ryddet op i et eller andet, fortæller Feng Shui- og oprydningskonsulent Kamille Sommer til Q.

– På samme måde påvirker det os også, hvis der er meget rodet, og f.eks en terrasse, der flyder med alt muligt gammel rod, kan hurtigt slå skår i sommerglæden. Det er bare ikke særligt inspirerende eller afslappende at være ude, hvis haven og terrassen bliver brugt til opbevaring af alt fra cykler til en gammel rusten grill, der ikke længere kan bruges.

Sådan indretter du dit soveværelse med Feng Shui – læs med på Q.dk

Kamille Sommers 5 gode råd til en skøn terrasse uden rod:

1. Fjern alle ting der ikke hører til på terrassen.

2. Fjern ukrudt og fej derefter terrasse.

3. Hvis der er noget der er i stykker, så få det repareret eller skil dig af med det.

4. Stearinlys på bordet, blomster i krukker, havelys og havefigurer skaber hygge. Hvis dit havebord ikke længere er så kønt, kan du evt. anskaffe dig en smuk voksdug.

5. Vedligeholdelse er det vigtigste for at bevare en lækker terrasse. Sørg for at få fjernet ukrudtet løbende, og ryd op efter dig selv og børnene, så terrassen ikke ender med at blive et udendørs opbevaringssted.

Fra skilsmisse til succesrig selvstændig – sådan ændrede Feng Shui mit liv. Læs oprydningskonsulentens personlige historie på Q.dk

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.